Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Wheels 17 feb 2020

Fans stoppen Tesla Cybertruck in Back to the Future in briljante video

YouTube staat propvol fan-edits. Handige fans van een franchise of videogame die hun eigen twist geven aan iconische scènes of momenten. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voor dat iemand de Tesla Cybertruck in Back to the Future zou stoppen.

Tesla Cybertruck x Back to the Future

Het resultaat is bij dergelijke video’s vaak belabberd doch geinig. De special effects heldenvan Fort York VFX laten zien dat het ook beter kan. Zij leverden de onderstaande video af van slechts 52 seconden.

We krijgen opnieuw de iconische scène te zien waarin Doc Brown voor het eerst de DeLorean test. Dit keer is die auto echter nergens te bekennen, en staat de elektrische truck van Elon Musk voor hun neus. Ja, dat lees je goed: de Tesla Cybertruck brengt Doc Brown en Marty McFly terug naar 1955.

Hoe het verhaal verder gaat weten we allemaal, en daar draait het in deze video ook niet om. Het is oprecht indrukwekkend hoe naadloos de moderne bolide in zo’n oude film is gestopt. De edit is nagenoeg perfect. Niet alleen doordat de special effects zo goed zijn, maar ook doordat de Cybertruck een design heeft dat tegelijkertijd futuristisch en retro is. Briljant!

Reageer op artikel:
Fans stoppen Tesla Cybertruck in Back to the Future in briljante video
Sluiten