Trailer Terminator: Dark Fate, met held Arnold Schwarzenegger

Ruim 34 jaar na de release van de allereerste Terminator zijn we toe aan de zesde film. De eerste trailer van Terminator: Dark Fate is uitgebracht en we Arnold Schwarzenegger in zijn oude rol als cyborg, The Terminator. Het bekende karakter Sarah Connor is ook nu aanwezig en wordt gespeeld door Linda Hamilton. Terminator: Dark Fate gaat op 23 oktober in premiere.

Arnold Schwarzenegger schittert in trailer Terminator: Dark Fate

Arnold Schwarzenegger is niet de enige veteraan van de Terminator-franchise die terugkeert. Linda Hamilton is voor het eerst sinds Judgement Day terug als  Sarah Connor. Terwijl Schwarzenegger zijn originele rol weer op zich nam, hebben andere steeds Sarah Connor gespeeld. Zo speelde Emilia Clarke de rol van Sarah Connor in Terminator: Genisys en Lena Headey portretteerde haar in de televisieshow Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Terminator: Dark Fate – Official Teaser Trailer (2019) – Paramount Pictures

Welcome to the day after Judgment Day. Producer James Cameron returns with director Tim Miller for Terminator: Dark Fate. Watch the official trailer now. In theatres 11.1.19. Linda Hamilton (“Sarah Connor”) and Arnold Schwarzenegger (“T-800”) return in their iconic roles in Terminator: Dark Fate, directed by Tim Miller (Deadpool) and produced by visionary filmmaker James Cameron and David Ellison.

Nieuw in de zesde film van de Terminator-franchise zijn Mackenzie Davis (The Martian) als de nieuwe mens dan wel Terminator-hybride, Natalia Reyes als de persoon die iedereen wil beschermen en Gabriel Luna (Agents of Shield) als de moordende robot. De inzet van de nieuwe VFX-technologie maakt het mogelijk om jongere versies van zowel de T-800 als John Connor te laten zien, waarbij dubbelgangers de rol van de acteurs invullen.

In Terminator: Dark Fate zien we hoe de nieuwe, hybride Terminator (Gabriel Luna, Agents of S.H.I.E.L.D) achter Dani Ramos (Natalia Reyes) aanzit. Zij kan echter rekenen op Grace (Mackenzie Davis), een soldaat die er veel aan is gelegen om Dani te beschermen. De hulp van Sarah Connor (Linda Hamilton) en de originele Terminator, de T-800 (Arnold Schwarzenegger) is daarbij meer dan welkom.

Opvolger van Terminator 2 van James Cameron

De regisseur van de allereerste Terminator, James Cameron, is weer terug. Terminator: Dark Fate wordt alweer zijn derde film in de franschise. Cameron neemt echter geen plaats op de stoel van de regisseur, maar is aangesteld als schrijver en producer. In die zin is Dark Fate dan ook meer een vervolg op Terminator 2: Judgment Day uit 1991. De drie andere Terminator-films, Terminator 3: Rise of the Machines, Terminator: Salvation en Terminator: Genisys spelen zich allemaal af in andere tijden.

De regie is in handen van Tim Miller, die je wellicht nog kent als regisseur van Deadpool. In eerste instantie was het de bedoeling dat de release van Terminator: Dark Fate al in de zomer van 2019 zou plaats vinden, maar dit is ju dus verplaatst naar 23 oktober.

Reageer op artikel:
Trailer Terminator: Dark Fate, met held Arnold Schwarzenegger
Sluiten