Redactie
Redactie Eten & Drinken 21 dec 2017

Ter Marsch & Co lanceert een zeer culinaire ‘wietburger’

Burgerbar Ter Marsch & Co introduceerde eerder als een ode de Nederlandse wietcultuur de Wiedewietsaus, op basis van biologische cannabis. Daar komt nu de Cannabis Burger bij.

Deze limited edition burger wordt gemaakt met dry aged Angus Beef, Japans Wagu en langzaam gegaarde biokalfsnek op Brioche wietbroodje uit eigen bakkerij. De burger is voorzien van originele, veelal biologische ingrediënten zoals Hollandse kropsla, oude Remeker kaascrumble, gedroogde tomaat, zoetzure tomaat, Cornichon relish, romige limoenwietsaus en gepofte boekweit.

De unieke briochebol is gemaakt van pure ingrediënten; tarwebloem, verse scharreleieren, roomboter en volle melk van de boer. De bol wordt verrijkt met poeder van gedroogde wietbladeren zonder THC. Je wordt niet high van de wiet, maar wel van de zintuigprikkelende smaak.

De burger is vanaf dinsdag 9 januari 2018 gedurende een week te vinden op de menukaart  van Ter Marsch & Co in Amsterdam en Rotterdam. De lancering vindt plaats tijdens de hamburgercompetitie op maandag 8 januari 2018 tijdens de horecavakbeurs Horecava in Amsterdam.

Hoe lekker de burger ook is, het blijft lastig om ‘m normaal te eten. In dit artikel leggen wij, op basis van onderzoek (jawel), wat de meest gunstige manier is om ‘m te eten.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ter Marsch & Co lanceert een zeer culinaire ‘wietburger’
Sluiten