Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 4 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix onthult releasedatum en nieuwe trailer van Ted Bundy-film met Zac Efron

Van elke crimineel die een beetje tot de verbeelding spreekt is al wel eens een film, documentaire of serie gemaakt. Met name seriemoordenaars zijn een welkom onderwerp, al was het alleen maar om de waanzin van de geest van een moordenaar te promoveren tot een stuk entertainment. In dat kader mag één van Amerika’s meest gevreesde seriemoordenaars niet ontbreken: Ted Bundy. Nu de Ted Bundy Tapes behoorlijk succesvol was, komt Netflix met een speelfilm over The Lady Killer.

Netflix heeft de nieuwe trailer voor de film over het leven van de beruchte seriemoordenaar vrijgegeven. Ted Bundy: Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile. De trailer zet de toon en laat je achter met de vraag wanneer je de film mag verwachten. Kijk je de trailer tot op de laatste seconde af dan zie dat de releasedatum 3 mei is. Noteer dat dus alvast in je agenda.

De verraderlijke charmes van Ted Bundy

De film over Ted Bundy is al vertoond op verschillende internationale filmfestivals waaronder Robert de Niro’s Tribeca Film Festival en Sundance. Ter promotie van de film kregen de liefhebbers een andere trailer te zien waarbij de nadruk meer lag op het charismatische karakter van Bundy. Uiteraard draagt dat bij aan het hele aura van de vriendelijke rockster die met zijn charme nagenoeg elke vrouw om zijn vinger kon winden. Door die kwaliteiten zou je haast vergeten dat je hier te maken hebt met een buitengewoon intelligent monster voor wie elke versierpoging niks meer is dan de jacht op een prooi.

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile | Official Trailer [HD] | Netflix

A chronicle of the crimes of Ted Bundy from the perspective of Liz, his longtime girlfriend, who refused to believe the truth about him for years. Directed by Academy Award®-nominated filmmaker Joe Berlinger and starring Zac Efron, Lily Collins, Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Angela Sarafyan, Dylan Baker, Brian Geraghty, Terry Kinney, Haley Joel Osment, James Hetfield, Grace Victoria Cox with Jim Parsons and John Malkovich.

Vanaf 3 mei op Netflix

De trailer die Netflix nu heeft uitgebracht laat je de andere kant van het verhaal zien. Van het aardige en charmante karakter is weinig over en je vraagt je af hoe het zover heeft kunnen komen. Hoe kan een man van zijn formaat in staat zijn om tientallen vrouwen te verleiden en te vermoorden? Kortom, de trailer is behoorlijk duister en wat ons betreft kan het niet snel genoeg 3 mei zijn.

Toen Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile voor het eerste getoond werd, was er behoorlijk wat kritiek. Waarom en of dat terecht was, lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Want

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix onthult releasedatum en nieuwe trailer van Ted Bundy-film met Zac Efron
Sluiten