De omstreden Ted Bundy film met Zac Efron als seriemoordenaar komt naar Netflix

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes sinds vorige week op Netflix staat. De indrukwekkende documentaire over ‘s werelds bekendste seriemoordenaar gooit hoge ogen en maakt ook een hoop los. Vooral bij vrouwen. De docuserie heeft Netflix geen windeieren gelegd en daarom heeft de streamingdienst opnieuw geïnvesteerd in Ted Bundy. Een flinke zak geld werd neergelegd voor de speelfilm met Zac Efron in de hoofdrol.

De film, genaamd Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, werd op 26 januari 2019 voor het eerst vertoond op het Sundance Filmfestival en richt zich vooral op Elizabeth Kloepfer. Zij is de vriendin van Ted Bundy die er langzaam achter komt welke verschrikkelijke geheimen haar vriend verborgen houdt. Deze rol wordt vertolkt door Lily Collins (de dochter van Phil Collins) en Zac Efron kruipt in de huid van seriemoordenaar Ted Bundy. Daarnaast zien we ook John Malkovich, Jim Parsons (Sheldon uit The Big Bang Theory) en Metallica zanger/gitarist James Hetfield.

Ophef rond Zac Efron als Ted Bundy

Een indrukwekkende cast, maar het gaat in de media vooral over Zac Efron. Er is namelijk nogal wat te doen om zijn optreden als Ted Bundy. Benieuwd waarom en of dit terecht is? Klik dan hier. De film krijgt door de ophef veel aandacht, maar uitgevers durfden het risico niet te nemen. Hierdoor leek het er even op dat Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile niet uitgegeven zou gaan worden.

EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE Official Trailer (2019) Zac Efron, Lily Collins Movie HD

EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE Official Trailer (2019) Zac Efron, Lily Collins Movie HD Subscribe to Rapid Trailer For All The Latest Movie Trailers! ▶ https://goo.gl/dAgvgK Follow us on Twitter ▶ https://goo.gl/8m1wbv A chronicle of the crimes of Ted Bundy, from the perspective of his longtime girlfriend, Elizabeth Kloepfer, who refused to believe the truth about him for years.

Ook op de Nederlandse Netflix?

Gelukkig voor ons heeft Netflix besloten om de film binnen te halen. Negen miljoen dollar werd er door de streamingdienst neergelegd voor de rechten. Dat betekent dat Zac Efron binnenkort te zien gaat zijn op Netflix, maar juich niet te vroeg. De streamingdienst heeft laten weten dat ze de rechten hebben voor een release in Amerika en enkele andere landen. Het is niet bekend of Nederland één van die andere landen is. Ook de releasedatum is nog onbekend. Afwachten dus.

Complex

Reageer op artikel:
De omstreden Ted Bundy film met Zac Efron als seriemoordenaar komt naar Netflix
Sluiten