Eindelijk! De eerste teaser van Netflix maffiafilm The Irishman met Pacino en De Niro

Op papier kan het eigenlijk nu al niet meer misgaan voor The Irishman. Een ongekende cast met Al Pacino en Robert de Niro, een sterk maffia-verhaal, een gigantisch budget en aan het roer een legendarische regisseur. Netflix lijk goud in handen te hebben, maar het blijft natuurlijk afwachten. Dat wachten wordt steeds korter en nu is er eindelijk een teaser verschenen.

Lange tijd moesten we het doen met alleen een paar afbeeldingen. Nu is daar dus een eerste teaser trailer bijgekomen, maar heel wijzer worden we daar niet van. Het enige wat we voorbij zien komen zijn de namen van de acteurs, de titel en de regie/screenwriters. Het is dus echt nog maar een teaser.

Al Pacino en Robert de Niro zijn terug

Wat deze eerste video wel het bekijken waard maakt, is het wat er gezegd wordt. We horen namelijk beiden legendes die deze film tot een succes moeten gaan maken: Robert de Niro en Al Pacino. Wat ze zeggen is niet zo interessant, maar het horen van hun stemmen is al genoeg om enthousiast van te worden.

The Irishman | Announcement [HD]

Coming this Fall. #TheIrishman #IHeardYouPaintHouses #MartinScorsese SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen.

In de teaser horen we Al Pacino zeggen: “I heard you paint houses” en dat is natuurlijk geen toeval. Dit is namelijk de titel van het door Charles Brandt geschreven non-fictieboek waarop de film op gebaseerd is. Deze gaat over maffiabaas Jimmy Hoffa (Al Pacino) en zijn huurmoordenaar Frank Sheeran (Robert de Niro).

Film met een prijskaartje

Naast deze twee helden zijn ook Jesse Plemons, Harvey Keitel, Ray Romano en Anna Paquin van de partij. Genoeg grote namen, maar dat is niet waar het grootste deel van het budget heen is gegaan. De zwaarste zak geld ging namelijk naar de mensen die er verantwoordelijk voor zijn om Pacino en De Niro jonger te laten lijken. Dit was ook één van de redenen waarom de film moeite had om een uitgever te vinden en dus ook de nodige vertraging opliep.

The Irishman op Netflix

Gelukkig was daar Netflix als reddende engel en gaat The Irishman er toch komen. Dat gaat volgens de trailer zijn in het najaar van 2019, maar dankzij een acteur uit de film weten we de exacte datum al. Benieuwd wanneer dat is? Klik dan hier.

Esquire

Reageer op artikel:
Eindelijk! De eerste teaser van Netflix maffiafilm The Irishman met Pacino en De Niro
Sluiten