Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 17 aug 2020

Nieuwe tatoeage? Een Covid-19 tattoo is de nieuwe trend

Er zijn heel wat tattoo-stijlen, en regelmatig keren trends uit het verleden weer terug. Nieuwe trend: een tatoeage met het thema Covid-19.

We kenden stijlen als realistisch, oldschool, minimalistisch en Maori. Voeg aan dat rijtje gerust ook Covid-19 toe. Niet echt een stijl natuurlijk, wel een opvallende trend.

Covid-19 tattoo

Sinds het coronavirus begin dit jaar uitbrak, zien tattoo-studio’s steeds meer aanvragen voor tatoeages met mondkapjes, toiletrollen of andere attributen die symbool staan voor het afgelopen half jaar dat wereldwijd in het teken stond van Covid-19.

Mensen en studio’s delen de Covid-19 tattoo’s aan de lopende band. De een brengt middels zijn tatoeage een ode aan de toiletrol, die vooral in de eerste maanden symbool stond voor massahysterie. Een ander besteedt met zijn tattoo aandacht aan vogelmaskers die dokters droegen tijdens de pest.

Tatoeage met mondkapje populair

Maar als je een beetje door Instagram aan het scrollen bent, kom je erachter dat vooral het mondkapje populair is onder mensen die een Covid-19 tattoo zetten. Ter inspiratie: een compilatie van de nieuwe en toch wel macabere trend.

Bekijk hier nog meer coronavirustatoeages.

De beste Nederlandse tatoeëerders

Dusdanig geïnspireerd dat je zelf ook een Covid-19 tattoo wil laten zetten? Check dan dit artikel, waarin we de beste Nederlandse tatoeëerders op een rij hebben gezet. Bedenk eerst even wat voor type tatoeage je wil, want we hebben ze gerangschikt op stijl.

Check ook: BUFF komt met lichtgewicht mondkapje waarin je vrij ademt

Reageer op artikel:
Nieuwe tatoeage? Een Covid-19 tattoo is de nieuwe trend
Sluiten