Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 22 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis breekt Instagram met vakantiefoto’s vanuit Saint-Tropez

Sylvie Meis is op vakantie in Saint-Tropez en traditiegetrouw deelt ze dan foto’s in bikini. Een diepe buiging voor deze vrouw, die maar weer eens bewijst dat leeftijd slechts een getal is.

Sylvie Meis is 42 jaar oud, maar behoort tot het rijtje Jennifer Aniston, Jennifer Lopez en Shakira. Net als die jeugdcrushes van ons lijkt ook de ex-vrouw van Rafael van der Vaart maar niet ouder te worden. Dames, kijkt u mee: 40 is het nieuwe 30. Of om precies te zijn: 42 is het nieuwe 32.

Sylvie Meis deelt bikini-foto’s vanuit Saint-Tropez

Op dit moment viert Sylvie Meis vakantie in Saint-Tropez, waar ze als vanouds lekker aan het chillen is op het strand. In bikini, in de zon, het ontbreekt aan helemaal niets. Dit zijn de eerste foto’s.

De grote winnaar in dit verhaal (en waarschijnlijk ook de fotograaf) is Niclas Castello, een kunstenaar uit Duitsland die zich de vriend van Sylvie Meis mag noemen. Hoe lang hij de winnaar blijft, is bij Sylvie altijd de vraag. Feit is dat de twee op huizenjacht zijn, dus het lijkt een blijvertje.

De foto’s van vorig jaar

Vorig jaar vierde Sylvie Meis vakantie op de Malediven, waar ze hetzelfde deed als in Saint-Tropez. Juist, chillen in een bikini. Ook toen nam de Nederlandse diva en lingeriekoningin jou mee met haar avonturen en deelde ze de foto’s op Instagram. Je kunt niet anders concluderen dan dat deze Hollandse televisiepersoonlijkheid er nog altijd uitziet als een jonge godin. Wij blijven fan.

Sylvie Flirty Lingerie

Sylvie Meis heeft sinds een paar jaar haar eigen lingeriemerk Sylvie Flirty Lingerie. Ze is zelf natuurlijk het gezicht van het merk en ook deze campagnefoto’s mogen er zijn (wel even scrollen).

? Check ook: Doutzen Kroes voor het allerlaatst in Hunkemöller

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sylvie Meis breekt Instagram met vakantiefoto’s vanuit Saint-Tropez
Sluiten