Sylvester Stallone: 72 jaar en nog steeds een beest in de sportschool

Leeftijd is slechts een nummer en mag nooit bepalen welke keuzes je maakt in het leven. Volg je dromen en laat je niet tegenhouden om dat je ouder wordt. Iemand die dat ook niet doet is Sylvester Stallone. De legendarische acteur weet van geen ophouden. Zo is hij binnenkort gewoon weer te zien als Rambo in de gelijknamige filmreeks. Om dat vol te kunnen houden moet hij wel fit zijn en dat is hij zeker.

Dat Sly inmiddels 72 lentes jong is, houdt hem niet tegen. Hij is nog steeds gespierder dan wij ooit gaan zijn. Dat zit waarschijnlijk voor een deel in zijn genen (en in de “hulpmiddelen” die hij door de jaren gebruikt heeft), maar vooral in de hoeveelheid tijd die hij doorbrengt in de gym. Waar wij wekelijks een uurtje aan de gewichten hangen, raast deze man als een soort menselijke sloopkogel iedere dag door de gym. Alles om in vorm te blijven en zijn gespierde lijf te onderhouden. Deze video’s bewijzen dat.

Sylvester Stallone moet ook wel fit blijven, want hij heeft nog een behoorlijk aantal films in de planning staan. Naast de vijfde Rambo film kunnen we ook nog uitkijken naar Creed II, Backtrace, Escape Plan 3: Devil’s Station, Tough as They Come, The Expendables en Scarpa. Voorlopig gaat deze baas dus nog niet met pensioen.

De bloedmooie dochters van Sylvester Stallone

Nu we het toch over strakke mensen hebben met Stallone als achternaam. Wist je dat Sylvester ook nog eens een aantal bloedmooie dochters op de wereld heeft gezet? Nee? Check dan heel snel dit artikel, want deze dames lijken gelukkig totaal niet op hun vader.

9gag

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone: 72 jaar en nog steeds een beest in de sportschool
Sluiten