Pim Jansen
Pim Jansen Life 27 okt 2020

Sylvester Stallone en zijn dochters worden de nieuwe Kardashians

Van Rocky tot Rambo en van Judge Dredd tot Barney Ross (The Expendables). Sylvester Stallone speelde in zijn carrière al vele verschillende rollen, maar nu is het tijd om zichzelf te zijn. De legendarische acteur is volgens De Telegraaf aan het onderhandelen met de Amerikaanse zender E! voor een eigen realityshow. Hierin zullen vooral zijn drie dochters een belangrijke rol gaan spelen.

Sylvester Stallone staat samen met zijn derde vrouw en de drie dochters die ze hebben op poleposition om de nieuwe Kardashians te worden. Na twintig seizoenen Keeping Up With the Kardashians kwam er dit jaar een einde aan de succesvolle realityserie. En met succesvol bedoelen we dan vooral voor de Kardashians zelf. Zij zijn nu de bekendste familie ter wereld en dat heeft ze geen windeieren gelegd.

Sylvester Stallone gaat de Kardashians achterna

Vooral Kylie, Kim, Khloé en Kendall bulken dankzij de serie van het geld. Als goede vader gunt Sylvester Stallone zijn dochters precies hetzelfde. Natuurlijk heeft hij zelf genoeg financiële middelen om voor ze te zorgen, maar dat neemt niet weg dat de dames wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Sophia, Sistine en Scarlet kunnen zich dus gaan voorbereiden op de volgend stap in hun carrière.

De drie jongedames hebben alles in zich om de volgende Kardashians te worden. Ze hebben een wereldberoemde naam en het geluk dat ze niet op hun vader, maar op hun moeder lijken. Daarnaast kunnen ze vertrouwen op de onderhandelingskunsten van hun vader. Sylvester Stallone weet wel hoe hij een deal moet sluiten. Zo streek hij begin jaren tachtig zes miljoen dollar op voor het maken van Rocky III. Het vermogen van de acteur wordt inmiddels geschat op 400 miljoen dollar.

Kylie Jenner achterna

Dat gaat ongetwijfeld een stuk meer worden, want volgens verschillende media zit Sylvester Stallone zelf aan de onderhandelingstafel. Hij wil er uiteraard alles aan doen om er voor zijn dochters de beste deal uit te halen. Of het hem gaat lukken om zijn Sophia, Sistine en Scarlet net zo rijk te maken als de Kardashians is nog maar de vraag. Een aantal van de zusjes is nog wel te evenaren, maar de rijkdom van Kylie lijk te hoog gegrepen. Zij is namelijk de jongste miljardair ter wereld.

Sophia Stallone

Sistine Stallone

Scarlet Stallone

Lees ook: Een kijkje in Stallone’s bizarre custom Cadillac Escalade

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone en zijn dochters worden de nieuwe Kardashians
Sluiten