Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 17 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

All I Want for Christmas is het Supreme x Mariah Carey T-shirt

Vergeet de kerstrui. Die heeft tegenwoordig iedereen en helaas halen de meesten hem bij winkels als Primark. All You Want for Christmas is het Supreme x Mariah Carey T-shirt.

Mariah Carey is natuurlijk de vrouw achter een van de meest beroemde kerstnummers van de laatste decennia. All I Want for Christmas Is You kan iedereen meezingen en brengt bij heel wat mensen nostalgische gevoelens uit de jaren 90 naar boven.

Supreme x Mariah Carey T-shirt

All I Want for Christmas Is You kwam uit in 1994, een tijd zonder mobiele telefoons en internet. Het enige wat je met kerst had, was familie en kerstfilms. Verder geen afleiding. Met het nieuwe T-shirt van Supreme, draag je Mariah Carey en daarmee direct ook dat kerstgevoel van weleer op je borst.

supreme, mariah carey, all i want for christmas, kerst, t-shirt
(Afbeelding: Supreme)

Het T-shirt is onderdeel van een nieuwe wintercollectie van het skateboardmerk uit New York, dat tegenwoordig vooral bekend staat om zijn collabs met andere merken. Het kerstshirt is verkrijgbaar in het zwart en groen. De print bestaat uit het artwork van de single All I Want for Christmas Is You. Daarbij staat in het handschrift van Mariah Carey ‘To Supreme, Merry Christmas Baby!’ geschreven, gevolgd door haar handtekening.

Vanaf 17 december kun je het Supreme x Mariah Carey T-shirt via de Amerikaanse webshop bestellen. Voor international shipping betaal je in Nederland 12 euro.

All I Want for Christmas Is You in je brein

Alleen het artwork van All I Want for Christmas Is You doet al wat met je. Maar het nummer van Mariah Carey zelf laat je hersenen helemaal op volle toeren draaien. Onderzoekers zochten uit wat kerstmuziek met je brein doet. Lees in dit artikel meer.

(Afbeelding: Supreme)

Lees hier het verhaal achter het wereldberoemde logo van Supreme.

🛹 Check ook: Skatemerk HUF dropt Playboy-collectie met treffende campagne

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
All I Want for Christmas is het Supreme x Mariah Carey T-shirt
Sluiten