Russische supermarkt deelt heerlijke sneer uit aan Conor McGregor

Het zijn moeilijke tijden voor Conor McGregor. De Ier ging vorige week compleet door het lint, moest voor de rechter verschijnen, werd aan de schandpaal genageld, kreeg een flinke boete en verloor ook nog eens zonder te vechten zijn titel. De vechtersbaas kan wel een steuntje in de rug gebruiken, maar die gaat zeker niet vanuit Rusland komen.

De Russen staan natuurlijk aan de kant van de nieuwe kampioen van de lightweight divisie: Khabib Nurmagomedov. De man uit Dagestan versloeg tijdens UFC 223 Alexander Iaquinta en werd zo de eerste Rus met een UFC riem om zijn middel. Daar kan hij trots op zijn, maar hij had waarschijnlijk liever de titel gewonnen in een direct duel met Conor McGregor.

Conor McGregor smijt steekwagen door busruit en verwondt andere UFC-vechters

Conor McGregor is een kip

De twee stonden nog nooit tegenover elkaar, maar lieten geen kans onbenut om de rivaliteit tussen beide mannen duidelijk te maken. Khabib heeft zelfs een bijnaam voor Conor McGregor en dan hebben we het niet over ‘The Notorious.’ De kersverse kampioen vergelijkt zijn aartsrivaal liever met een stuk gevogelte, namelijk een kip.Hij deed dit voor het eerst tijdens UFC 205. Na afloop van het evenement reageerde Khabib Nurmagomedov op de nederlaag van Conor tegen Diaz. De Ier moest aftikken en dat vindt Khabib maar een laffe actie. Zoals je in bovenstaande video kunt zien, noemt de man uit Dagestan hem: “a chicken who tapped out.”

Конор МакГрегор

Afgelopen weekend sprak Khabib zijn fans toe op het vliegveld van Makhachkala en daar noemde hij Conor McGregor opnieuw een kip. De Russische fans vonden het fantastisch en een supermarkteigenaar besloot om hier een ludieke actie omheen te verzinnen. Vanaf nu staat er bij de kippen die bij hem in de koeling liggen namelijk geen ‘kip’ op de verpakking, maar Конор МакГрегор. Wat, als we google mogen geloven, Russische is voor Conor McGregor.

Reageer op artikel:
Russische supermarkt deelt heerlijke sneer uit aan Conor McGregor
Sluiten