Deze video maakt duidelijk hoe ‘thunder’ sterk Thor is

De liefhebbers van het Marvel universum weten waarschijnlijk dondersgoed dat Thor thunder sterk is. In Ragnarok gaat hij niet onsuccesvol de fittie aan met Hulk en de laatste Avengers film leek het er even op dat hij de almachtige Thanos poep op de broek zou geven. Maar, hóé sterk is de God of Thunder?

Laten we er geen doekjes om winden: het Marvel-karakter dat vertolkt wordt door Chris Hemsworth is heel, heel sterk. Maar het komt allemaal door zijn hamer, toch? Mjolnir (dat is Marvels voor zieke hamer) doet veel, van het manipuleren van het weer tot het helpen van de eigenaar om te vliegen.

Thor in vergelijking met de normale mens

De heren van de Amerikaanse tak van de Men’s Health wilden weten hoe sterk Thor is en daarom zijn zij op onderzoek uitgegaan. Ze hebben ontdekt hoe sterk de God van de Donder is zonder zijn betrouwbare hamer en wat blijkt; de beste man kan nog steeds ernstige schade kan aanrichten. Logisch, gezien hoe hard Chris Hemsworth heeft getraind voor de rol. Bovendien worden in de video de trainingsmanoeuvres onthult die je helpen spieren op te bouwen zoals de superheld zelf, want niet iedereen van ons is Mjolnir waardig.

How Strong Is Thor? | Superfit | Men’s Health

Just how strong is Thor if you take away his hammer? Using some basic baseball logic and some kind of complicated math, we breakdown just how strong Thor is compared to a totally jacked guy. How Strong Is Thor?

En nu jij!

De kracht van Thor is niet te evenaren. Lekker is dat. Maar we moeten toch ergens beginnen en laten we daarom die armen maar eens flink laten trillen. Deze workout is daarvoor meer dan geschikt. En dan gooi jij straks ook mensen door de lucht. 100 procent.

Men's Health

Reageer op artikel:
Deze video maakt duidelijk hoe ‘thunder’ sterk Thor is
Sluiten