Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 24 jan 2019

Suits stopt ermee! Maar we krijgen gelukkig nog wel een negende seizoen

Nog één seizoen en dan is het over en uit met Suits. De populaire serie zal in het afscheidsseizoen bestaan uit tien afleveringen en de productie van seizoen 9 zal later dit jaar gaan beginnen. Acteurs Gabriel Macht, Rick Hoffman en Sarah Rafferty zijn momenteel de hoofdrolspelers van de succesvolle advocatenserie die onder andere door Netflix en USA Network wordt uitgezonden.

Het vertrek van Meghan Markle luidde het einde van Suits in

De advocatenserie is momenteel bezig aan het achtste seizoen en de makers kiezen er bewust voor om de serie op het hoogtepunt van haar succes te laten stoppen. De aankondiging dat het na negen seizoenen afgelopen is komt natuurlijk niet geheel onverwacht. Een klein jaar geleden vertrokken twee acteurs die al vanaf het begin waren betrokken bij Suits: Patrick J. Adams (als Mike Ross) en Meghan Markle (als Rachel Zane).

Verleidelijk aanbod voor Meghan

In de serie trouwden beiden met elkaar terwijl in de realiteit het Meghan Markle was die in het huwelijksbootje stapte met de Britse prins Harry. Het gerucht doet overigens wel de ronde dat de makers Meghan Markle enkele miljoenen dollars hebben aangeboden voor een eenmalige terugkeer. De actrice, tegenwoordig hertogin van Sussex heeft nog niet op het vermeende aanbod gereageerd. De kans dat zij inderdaad ooit nog in een nieuwe aflevering van Suits zal verschijnen is overigens bijzonder klein. Momenteel is ze in verwachting van haar eerste kind met prins Harry.

Suits Season 8 “Steamy” Promo (HD)

Steamy, sexy, Suits. Don’t miss the Suits Season 8 premiere July 18th on USA Network. Subscribe to tvpromosdb on Youtube for more Suits season 8 promos in HD!

Dankwoord

De makers van de advocatenserie hebben in ieder geval uitgebreid de tijd genomen om iedereen te bedanken. Suits producent, Aaron Korsh, liet zijn dankbaarheid duidelijk merken in een verklaring. “Aan de uitzonderlijke schrijvers, cast en crew – bedankt voor je passie en toewijding. Zonder jullie inzet zou Suits nooit de serie zijn geworden die het nu is. En last but not least, dank aan de fans die de Suits-familie hebben omarmd. Bedankt allemaal.”

Ladbible

Reageer op artikel:
Suits stopt ermee! Maar we krijgen gelukkig nog wel een negende seizoen
Sluiten