Suits-fans opgelet! Seizoen 8 staat nu eindelijk op Netflix

Het geduld van Nederlandse Suits-fans wordt flink op de proef gesteld. Terwijl in Amerika het negende en laatste seizoen al op de buis is geweest, moeten wij geduldige wachten tot Netflix weer een nieuwe reeks afleveringen online zet. Gelukkig is dat nu weer gebeurd. Het eerste deel van het achtste seizoen Suits is namelijk nu te bingen op Netflix.

Het gaat dus nog niet om het gehele achtste seizoen. Veel Amerikaanse series lopen namelijk niet aan één stuk door. Ongeveer halverwege is er een pauze en daarom zie je vaak een deel A en een deel B voorbijkomen. Dat geldt ook voor Suits seizoen acht. Dit betekent dat nu de eerste tien afleveringen van het achtste seizoen voor je klaar staan. De overige zes afleveringen verschijnen waarschijnlijk later dit jaar op Netflix.

Suits seizoen 8 op Netflix

Seizoen acht is wel een bijzonder seizoen. Er wordt namelijk afscheid genomen van twee bekende en populaire karakters. Michael en Rachel zijn er niet meer bij. Patrick J. Adams, die Mike speelt, had het wel gezien en besloot af te zwaaien. Van die keuze had hij al snel spijt. Gelukkig voor hem stonden de schrijvers open voor een comeback en dus is hij wel weer te zien in het negende seizoen. Dat is ook het laatste seizoen van Suits en deze verschijnt naar verwachting in de zomer van 2021 op Netflix.

Geen Meghan Markle

Waar Mike toch nog terugkeerde, is dat bij Rachel niet het geval. Zelfs al had ze willen terugkeren in Suits, dan was dat waarschijnlijk onmogelijk geweest. De actrice die Rachel speelt, Meghan Markle, heeft nu een heel ander leven. Ze trouwde op 19 mei 2018 namelijk met prins Harry. Sindsdien mag zij zich de hertogin van Sussex noemen. Zelf voor vijf miljoen dollar voor vijf seconden in beeld bleef een comeback op uit.

Geen Mike en Rachel meer, maar wat kun je dan wel verwachten? Harvey natuurlijk. Hij is nog gewoon van de partij en maakt ruzie met Robert over de leiding van de firma. En dat is natuurlijk nog lang niet alles, dus je kunt je gewoon weer klaarmaken voor een lekkere binge sessie op Netflix.

Nieuw op Netflix

Suits seizoen 8 is trouwens niet de enige serie die deze week op Netflix is verschenen. Benieuwd dat je nog meer kan gaan kijken? klik dan hier voor een handig overzicht vol films en series die je niet mag missen.

Reageer op artikel:
Suits-fans opgelet! Seizoen 8 staat nu eindelijk op Netflix
Sluiten