Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 20 feb 2020

Netflix onthult eindelijk releasedatum voor nieuwe afleveringen Suits

Het is tijd om afscheid te nemen van Mike Ross en Rachel Zane. De tweede helft van seizoen zeven van Suits komt namelijk naar Netflix!

De eerste helft van het zevende seizoen staat al sinds afgelopen december op de streamingdienst. Diehard fans bleven dus halverwege het seizoen steken. Lang bleef het onduidelijk wanneer de rest naar Netflix zou komen, maar daar is nu gelukkig eindelijk duidelijkheid over.

Suits seizoen 7B

Zet het maar in je agenda: op 28 maart kun je de tweede helft van seizoen zeven van Suits gaan bingen. Oftewel, seizoen 7B. Het Amerikaanse USA Network knipt zijn seizoenen altijd in twee delen. Waar de Amerikanen na een korte periode weer verder kunnen, moeten we in Nederlands steeds een stuk langer wachten.

Waar Mike Ross aan het begin van zijn carrière een liegend groentje was, is hij in seizoen zeven uitgegroeid tot een geniale advocaat. Allemaal leuk en aardig, maar voor de fans staat seizoen zeven vooral bekend als het afscheid van Meghan Markle. Nadat haar verloving met Prince Harry bekend werd gemaakt moest ze haar leven als actrice achter zich laten.

Meer Suits op Netflix?

Het gaat in totaal om zes nieuwe afleveringen. Daarmee zijn we overigens nog lang niet bij het einde van Suits aanbeland. Later dit jaar kun je op seizoen acht rekenen, en Netflix zal uiteindelijk hopelijk ook voorzien worden van het negende en daarmee laatste seizoen.

Ook is er een spin-off, genaamd Pearson. USA Network wilde zijn cash cow niet opgeven en besloot in 2019 een spinoff te lanceren. Pearson gaat over Jessica Pearson, de topadvocate die we kennen uit Suits. In plaats van de formule van Suits te kopiëren ging USA Network meer voor een politieke dramaserie.

Het resultaat is volgens recensenten sterk, maar wist niet aan te slaan: na één seizoen werd er al de stekker uitgetrokken. Ach, na het succes van Parasite bij de Oscars is het misschien tijd om eens de Koreaanse versie van Suits te checken….

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix onthult eindelijk releasedatum voor nieuwe afleveringen Suits
Sluiten