Donkere dag voor ‘Suits’-fans! Mike en Rachel stoppen ermee

Slecht nieuws voor de trouwe kijkers van Suits. De serie gaat namelijk niet één, maar twee belangrijke karakters kwijtraken. Dat Meghan Markle, nu ze een relatie heeft met Prins Harry, zou gaan vertrekken was al min of meer bekend. Maar dat ook Patrick J. Adams zijn vertrek aankondigt, is een bittere pil voor alle fans van de populaire serie.

De reden waarom Meghan vertrekt is volkomen te begrijpen. Als je iemand met blauw bloed aan de haak slaat, word je een publiek figuur en zal moeten leven met bepaalde regels. Daarnaast schijnt de beeldschone brunette dit jaar nog te verhuizen naar Londen. Niet heel praktisch gezien het feit dat Suits wordt opgenomen in Canada.

Harvey Specter blijft gelukkig wel

Maar waarom wil Patrick J. Adams niet terugkeren voor nog een seizoen? Volgens Us Weekly wil de acteur graag verder kijken. Suits was een mooi en leerzaam avontuur, maar nu is het tijd om andere dromen na te streven. Seizoen 7 zal dus het laatste optreden worden van Mike en Rachel. Volgens insiders krijgt het duo wel een mooi slot, want ze gaan naar verwachting samen in het huwelijksbootje stappen.

Betekent dit het einde van Suits zoals we het kennen? Misschien wel, maar Harvey Specter blijft in ieder geval wel. Gabriel Macht wil naar verluidt wel bijtekenen voor nog twee seizoenen. Ook Sarah Rafferty (Donna) en Rick Hofmann (Louis) staan open voor een langer verblijf. Wij vragen ons alleen wel af of de serie nog hetzelfde gaat zijn zonder de chemie tussen Mike en Harvey.

Reageer op artikel:
Donkere dag voor ‘Suits’-fans! Mike en Rachel stoppen ermee
Sluiten