Jan
Jan Films & Series 3 mrt 2019

Suicide Squad 2 moet het mogelijk doen zonder de grote ster uit het eerste deel

Een trailer is niet altijd een indicatie van de kwaliteit van de uiteindelijke film. Zo waren de kritieken op de trailer van Suicide Squad bijzonder lovend, maar lijkt het hele project uit te draaien op een grote flop. De filmmaatschappij die Suicide Squad uitbrengt, Warner Bros, lijkt echter een rotsvast vertrouwen te hebben in de potentie van de film en komt ondanks alles toch met een vervolg op de eerste film. De eerste kink in de kabel is echter al gedetecteerd: een belangrijk karakter uit de film lijkt niet terug te keren.

Na de trailer werd het minder

Een sterke cast, een goed script en een special effects afdeling die tot het uiterste ging om een topproduct af te leveren. Suicide Squad zou werkelijk alles in huis hebben om van het project een doorslaand succes te maken. De trailer was ongekend goed alleen bij het lanceren van de film bleken er weinig elementen uit de trailer ook inderdaad het witte doek te hebben gehaald.

Warner Bros leek erin te zijn geslaagd om de flop van 2016 te hebben geproduceerd. Ondanks dat alles blijft de filmmaatschappij geloven in de potentie en komt er doodleuk een tweede film aan. Of dat de meest verstandige zet is moet dus nog blijken.

Suicide Squad – Official Trailer 1 [HD]

Worst. Heroes. Ever. See SUICIDE SQUAD in theaters August 5th. http://www.suicidesquad.com http://facebook.com/SuicideSquad http://instagram.com/SuicideSquadMovie http://twitter.com/SuicideSquadWB Pre-order “Suicide Squad: The Album” and receive instant downloads of twenty one pilots’ “Heathens”, Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons with Logic & Ty Dolla $ign ft.

Geen Will Smith in Suicide Squad 2

De eerste kink in de kabel bij de productie van Suicide Squad 2 is al aan het licht gekomen: Will Smith, de man die Deadshot speelt, lijkt niet terug te keren. Dit zou een vervelende situatie kunnen betekenen. Volgens bronnen dichtbij Warner Bros is het meedoen van Margot Robbie en Will Smith essentieel voor de film.

De afwezigheid van Will Smith zou echter gewoon worden veroorzaakt doordat hij op de geplande dagen andere werkzaamheden heeft. Website Variety weet echter te melden dat het script is aangepast en dat dit geen problemen op zal leveren. No hard feelings dus.

WANT

Reageer op artikel:
Suicide Squad 2 moet het mogelijk doen zonder de grote ster uit het eerste deel
Sluiten