Redactie
Redactie Stuff 11 okt 2017

Stuff We Need #6

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van gadgets; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet.

Benieuwd naar andere gadgets en musthaves? Alle edities van Stuff We Need,  vind je hier.

Mini-O Bluetooth speaker

Bluetooth speakers komen in veel soorten, maar de Mini-O heeft wel een heel opvallend maatje. De speaker is namelijk niet groter dan een creditcard. Toch beloven de makers dat ‘ie een helder en krachtig geluid produceert. Meer info, vind je hier.

Ezra Arthur zakkam

Het team bij Ezra Arthur heeft fantastisch werk afgeleverd door een luxe zakkam te ontwikkelen. De kam is gemaakt van roestvrijstaal en verschijnt in een mooi beschermhoesje. Meer info, vind je hier.

Noviconnected koffer met oplaadstation

Wie vaak op reis is, kent de frustratie van een lege telefoon. Met deze koffer hoeft dat geen probleem meer te zijn, de Noviconnected kan namelijk – zoals de naam al doet vermoeden – connectie maken met je smartphone en ‘m opladen. Meer info, vind je hier.

Killspencer leren bureau accessoires

Dit collectie van Killspencer biedt de ultieme combinatie van minimalisme en vakmanschap. Deze producten zijn niet alleen bedoeld om orde op je bureau te creëren, maar ook om boel wat aantrekkelijker te maken. Meer info, vind je hier.

Masterwal tafeltennistafel

Deze tafeltennis is ontwikkeld door een Japanse designer, hoe kan het ook anders. De tafel is zowel minimalistisch als classy en kan ook gewoon dienstdoen als eettafel. Meer info, vind je hier.

Discommon Card Wallet

The Leather Card Wallet van Discommon is een simplistische doch mooie verschijning, gemaakt van kwalitatieve materialen. Hetgeen ‘m laat verschillen van andere card wallets op de markt, is het feit dat ‘ie volgens de makers voor altijd zijn vorm behoudt. Knap! Meer info, vind je hier.

Staresso portable espresso machine

Staresso is een award-wining portable espresso machine. Je kunt de koffiemachine letterlijk overal gebruiken, gezien je geen elektriciteit of batterijen nodig hebt. Vul ‘m simpelweg met heet water en koffie, waarna je kunt beginnen met pompen. Naast espresso kun je ook cappuccino, Franse koffie of een ouderwets bakkie pleur met het apparaat maken. Meer info, vind je hier.

Black Legion zakmes

Mooi ontwerpen, klein (6.3 centimeter) en zeer kwalitatief. Het mes is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een techniek waarmee het daadwerkelijke mes binnen milliseconden uit z’n schulp schiet. Dankzij de bevestigingsclip kun je ‘m vastmaken aan je riem of broekzak, zonder dat het heel erg opvalt. Meer info, vind je hier.

Ali: A Life

Ali: A Life is de definitieve biografie van de bokser die dankzij een ongekend hoog vechtniveau en veel grote praatjes, een legendarische status wist te verkrijgen. Het boek staat vol interviews met vrienden, familieleden en collega’s, alsmede gesprekken met de FBI. Het verhaal wordt verteld door New York Times best-selling auteur Jonathan Eig, op een manier waarop het niet eerder is gedaan. Meer info, vind je hier.

Adore slimme weegschaal

Naast het weergeven van je gewicht, vertelt de weegschaal van Adore je wat de hoeveel water in je lichaam is, het vetpercentage, de spiermassa en nog veel meer. Leuk, maar wat heb je nou precies aan al die informatie? Dat is precies waar Adore écht om de hoek komt kijken. Via een app vertelt de weegschaal hoe je de cijfers moet interpreteren en hoe je de resultaten gunstiger kunt maken. Meer info, vind je hier.

Sonos speaker met Alexa

Alexa is de digitale assistent van Amazon, zoals Siri dat van Apple is. Alexa is nochtans een stuk slimmer en groeit gestaag aan populariteit. De slimme techniek is nu samengevoegd met de indrukwekkende speakers van Sonos, die wel al kennen natuurlijk. Meer info, vind je hier.

The Norlan whiskyglas

Kenners beweren dat het whiskyglas van The Norlan voor een betere reukervaring zorgt. Hoe het precies werkt, zie je op de tweede afbeelding hieronder. Naast een glazen variant, komen ze nu ook in een matzwarte versie. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #6
Sluiten