Stuff We Need #51

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Hot Pocket

Natuurlijk kun je er voor kiezen om tijdens je kampeertocht alle vormen van comfort achterwege te laten. Of dat slim is een hele andere discussie. Wil je wel een beetje aangenaam kunnen kamperen en zonder al te veel problemen je smartphone of tablet blijven gebruiken, dan biedt de Hot Pocket uitkomst. Het is een multifunctioneel apparaat wat niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur, maar ook een usb-poort heeft om de smartphone op te laden.

Zo kun je de tent lekker voorverwarmen en heb je geen last van koude nachten. Het opladen gebeurt naar keuze via het zonnepaneel of via de 12V aansluiting. In dat laatste geval kost het je slechts 90 minuten en kun je er weer zes uur tegenaan. Steun het Kickstarter project voor 99 dollar en je hebt ‘em binnenkort in huis.

Kudu Grill

De Kudu Grill is een innovatieve manier om lekker buiten te koken, te grillen of zoals je wenst te roerbakken. Het veelzijdige grillsysteem bestaat uit een multifunctionele grill, bakplaat en vuurkorf, waardoor je bijna alles kan bereiden wat je maar kan bedenken. Het rooster is verankerd door hoogte balken aan beide zijden van de grill. Je kunt op die manier het verwarmingsniveau en de intensiteit zelf regelen.

De Kudu Grill is gemaakt van staal en is snel in elkaar te zetten, eenvoudig te bedienen en is ontzettend handig als vervanging van de traditionele barbecue. Hij kost alleen wel 499 dollar.

Tentsile Universe Tent

Niets is lekkerder dan je vakantie door te brengen in de buitenlucht. Het enige probleem is vaak de ruimte. Traditionele tenten zijn vaak buitengewoon comfortabel, maar leveren wel in op de ruimte die je eigenlijk nodig hebt. De Tentsile Universe-tent is dan de beste oplossing. Het geheel is niet alleen eenvoudig op te zetten, maar biedt ruimte aan vijf volwassenen. In tegenstelling tot veel tentconstructie kun je gewoon rechtop in de tent staan.

Veelzijdigheid ligt aan de basis van dit ontwerp. Het maakt gebruik van dezelfde stevige hightech stoffen die langdurig gebruik garanderen zoals we dat kennen van eerdere creaties. Hierdoor is het mogelijk om de tent op bijna elke ondergrond te plaatsen. De opblaasbare vloer verandert de tent eenvoudig in een drijvend vlot met voldoende comfort voor een aangenaam verblijf. Een insectengaas zorgt ervoor dat insecten buiten blijven. Als je graag met vrienden op reis gaat, is dit zeker een goede optie. Toevallig hebben ze net uitverkoop. Klik hier voor de verschillende types en prijzen.

Black Eye Pro Kit G4

Een beetje fotograaf is niet snel tevreden. Het kan namelijk altijd nog net iets beter, zeker als je meer uit je smartphonecamera wil halen. Black Eye streeft ernaar om de beste accessoires voor creatieve mobiele fotografie te leveren. Hun nieuwste product is de Pro Kit G4, de ultieme lensset voor de creatieve fotograaf. De voorzetlens voor smartphonecamera’s is licht en compact en biedt een handig alternatief voor omvangrijke apparatuur.

Het bevat drie hoogwaardige optische lenzen met specifieke opties voor Portrait, Cinema Wide en Fisheye-opnames. De kit wordt geleverd met het Universal clipping-systeem, waardoor deze lenzen uitwisselbaar zijn met de meeste smartphones. Je vindt deze set voor 249,99 dollar op Amazon.

Anker PowerCore Fusion

De nieuwe lader-accu-combinatie van Anker is gelanceerd. De lader doet nu ook dienst als een draagbare batterij, zodat je maar één apparaat bij je hoeft te dragen, ideaal tijdens lange reizen. Het beschikt over een 5000mAh draagbare batterij waardoor je zo’n 23 uur toevoegt aan de levensduur van je iPhone-accu. Extra interessant is de 30W poort om MacBooks en iPad Pro’s op te laden. De 15W poort aan de onderkant gebruik je om via de USB-C connector je smartphone snel op te laden. Prijskaartje: 99,95 dollar

Reageer op artikel:
Stuff We Need #51
Sluiten