Redactie
Redactie Stuff 26 september 2017

Stuff We Need #5

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van gadgets; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet.

Benieuwd naar andere gadgets en musthaves? Alle edities van Stuff We Need,  vind je hier.

Johnnie Walker Blader Runner

Indien je fan bent van Blade Runner en vol spanning wacht tot Blade Runner 2049 op het witte doek verschijnt, dan hebben we goed nieuws voor jou: Johnnie Walker heeft een limited edition Blade Runner whisky uitgebracht die je helpt om de spanning rond de release van de film een beetje weg te nemen. De fles is exact vormgegeven zoals te zien is in de film uit 1982, maar verschijnt helaas maar in een oplage van 39.000 duizend stuks. Meer info, vind je hier.

Breaking Bad camper (waar rookdamper uitkomen)

Je bent een fan of je bent het niet. De Breaking Bad RV Incense Burner oogt als de beroemde camper uit de hitserie en stoot zelfs rook uit via het dak. Wierook, welteverstaan. Meer info, vind je hier.

Polaroid OneStep 2

De OneStep 2 is gebaseerd op het originele design, maar heeft onder de motorkap een update gekregen. De lens en flitser zijn flink verbeterd en ook de oplaadbare batterij gaat aanzienlijk langer mee. Meer info, vind je hier.

Aire Indoor Flying Robot

Is dit nou een mooie, innovatieve techniek of juist freaky? Wij weten het niet helemaal. Boeiend is het daarentegen wel. De Aire Indoor Flying Robot is een home assistent die het moderne thuisleven naar een ander niveau tilt. Zo kun je ‘m opdrachten geven waarmee je andere slimme apparatuur in je woning aanstuurt, kun je een feestje live-streamen voor degene niet er niet bij kunnen zijn en kun je ‘m gebruiken als beveiligingssysteem. Aire kan immers door je volledige woning vliegen en op die manier alle hoeken dekken. Insane! Meer info, vind je hier.

BioLite Firepit

BioLite is verantwoordelijk voor prachtige outdoor apparatuur waar vrijwel elke man heel gelukkig van wordt. Zo brachten ze eerder de NanoGrid Lights, PizzaDome en de CampStove op de markt. Nu is het aan de Firepit om z’n shine te pakken. Zoals altijd combineert BioLite ook nu moderne technieken met old school functionaliteiten. Denk aan een airflow systeem, waardoor het vuurtje consequent wordt voorzien van verse lucht. Bijkomend voordeel: geen rook! De luchttoevoer kun je controleren via een app op je smartphone. Meer info, vind je hier.

FrontRow draagbare camera

FrontRow is een high-tech draagbare camera waarmee je makkelijk kunt livestreamen naar Facebook, YoutTube en andere platformen. Het apparaatje is voorzien van een acht MegaPixel camera aan de voorkant en een  vijf MegaPixel camera aan de achterkant. Verder is ‘ie voorzien van een 2-inch touchscreen, 2 GigaByte RAM-geheugen, 32 GigaByte opslag en een batterij die goed is voor honderd minuten live-streamen. Meer info, vind je hier.

90-Degree Wall Lamp

Deze muurlamp is ontwikkeld door het Deense bedrijf Frama en is – zoals met vrijwel alles uit Scandinavië – perfect ontworpen. Punt. Meer info, vind je hier.

Minipresso NS

Kun je niet leven zonder Nespresso, dan biedt de Minipresso NS exact waar je op hoopt: de mogelijkheid om onderweg een lekker bakkie te zetten. Wel heb je warm water nodig en moet je het water zelf door de capsule pompen. Meer info, vind je hier.

Zwarte AirPods

AirPods zijn de draadloze oortjes van Apple, die helaas alleen in het wit verschijnen. Gelukkig biedt het Amerikaanse bedrijf Colorware custom varianten van de Airpods aan in verschillende kleuren, waaronder matzwart. Nice! Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #5
Sluiten