Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 19 mrt 2019

Stuff We Need #47

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Pure wekkerradio met Qi draadloze oplader

Grote kans dat ook jij je smartphone gebruikt als alarm om in de ochtend op tijd wakker te worden. Wat wel vervelend is wanneer je bent vergeten om het apparaat op te laden. Geen alarm en dus zou je te laat kunnen komen. De Siesta Charge DAB+ maakt een einde aan dat probleem. Deze wekkerradio zorgt ervoor dat je niet alleen op tijd wakker wordt, maar zorgt ook voor een volledig opgeladen smartphone.

De wekkerradio van Pure beschikt over een Qi draadloze oplader voor je smartphone, bluetooth en bijzonder goede speakers. Door je favoriete internetradiostation of podcast via bluetooth te streamen, word je gewekt op de manier die jezelf wilt. De wekkerradio is subliem vormgegeven en beschikt over een helder CrystalVue+ display zodat je vanuit elke hoek een goed zicht op de tijd hebt.

Net zoals alle traditionele wekkerradio’s beschikt de Siesta Charge DAB+ ook over meerdere alarmen, een timer, snoozefunctie, en 40 radio-voorkeurzenders. Mocht jouw smartphone nog niet geschikt zijn om draadloos op te laden, dan is dat geen ramp. De wekkerradio beschikt namelijk ook over een USB-poort om je toestel op de ouderwetse manier van stroom te voorzien. Je koopt ‘em hier.

Rumpl Beer Blanket

Natuurlijk is het lekker om tijdens warme zomerdagen te genieten van een ijskoud blikje drinken. Het wordt echter vervelend als je drinken alsnog door je handen wordt opgewarmd. The Beer Blanket heeft daarvoor de meest ideale oplossing. De hoes, of zo je wilt, deken, houdt je handen warm en je drinken koud. Ideaal als je langere tijd onderweg bent. De thermische isolatielaag houdt je blikje gegarandeerd koel en voorkomt dat de warmte van je handen het drinken alsnog opwarmt.

De Rumpl Beer Blanket heeft handige lusjes om je blikje goed vast te houden en heeft daarnaast nog een klein opbergzakje voor handige dingen zoals een wegenkaart, aansteker of opener. Voor amper acht dollar zijn je drankjes dus gegarandeerd koud.

Insta360 EVO

Heb je altijd al jaloersmakende 360-graden video-opnames willen maken, maar lukte dat nooit? In dat geval is de nieuwe Insta360 EVO VR-camera je nieuwe vriend. Zo maak je vanaf nu zowel prachtige 180 3D- als 360-graden interactieve opnamen.

Insta360, het bedrijf achter de camera, legt zich toe op het bereikbaar maken van 360-graden video voor elke hobbyist. De Insta360 EVO VR-camera is opvouwbaar en heeft aan elke zijde een lens. In uitgeklapte toestand maak je eenvoudige de mooiste 180-graden 3D-video of 3D-foto’s met een maximale resolutie van 18 MP. Vouw je de camera op, dan maak je met hetzelfde gemak 360-graden video’s.

Naast de gebruikelijke formaten als JPEG en MP4, kan de camera ook overweg met DNG RAW-bestanden en LOG-video. Voor het maken van foto’s heeft de camera zowel de automatische als de handmatige modus. Verbind de camera via Wi-Fi met de Insta360-app en je kunt je beeldmateriaal rechtstreeks streamen. Prijskaartje? 419,99 euro.

Introducing Insta360 EVO

Introducing EVO. A groundbreaking foldable camera that captures both 180 3D and 360. Learn more: http://bit.ly/EVO_yt – Follow us on: – Instagram: https://www.instagram.com/insta360/ – Facebook: https://www.facebook.com/Insta360 – Twitter: https://twitter.com/insta360 – YouTube: https://www.youtube.com/insta360 – LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/insta360 #ReliveWhatYouLove #Insta360EVO

Spin Fire Tornado

De ideale avond bestaat voor velen nog steeds uit het genieten van de ondergaande zon op een mooi terras in je eigen tuin met een haardvuur op de achtergrond. Helaas beschikt niet iedereen over een imposante tuin om dat mogelijk te maken. Dat wil niet zegen dat je niet van een indrukwekkende vuurkorf kunt genieten. De makers van de Cube Fire Pit, verrassen ons weer met een unieke vinding: de Spin Fire Tornado. Deze innovatieve gadget zorgt voor sfeer en een unieke atmosfeer op het balkon of het terras.

De Spin Fire Tornado maakt gebruik van bio-ethanol brandstof voor een bijna rookloze en geurloze vlam met een brandduur van circa 1,5 uur. De drie platen zorgen ervoor dat de lucht draait voordat deze de vlam bereikt. Door de thermische effect in de glazen buis krijgt de vlam vijfmaal de oorspronkelijke grootte en is het effect bijzonder spectaculair. Steun het Kickstarter project voor 100 euro en je hebt ‘em.

SPIN – A Spinning Flame In A Glass Tube.

höfats is raising funds for SPIN – A Spinning Flame In A Glass Tube. on Kickstarter! Beautiful, soothing, and warm, indoors & outdoors.

Onewheel Pint

Waarom zou je gebruik maken van een gewoon skateboard als je alle aandacht op kan eisen met de Onewheel Pint. Het model is ongeveer 15% kleiner dan de Onewheel Plus en de Onewheel Plus XR, is lichter en heeft een geïntegreerde uitklapbare handgreep aan de zijkant zodat je het eenvoudig kunt dragen.

Naast de “Simplestop demontage-technologie” heeft de Onewheel Pint een LED-display zodat je alle informatie in een oogopslag kunt zien. De motor heeft voldoende kracht om op elk terrein goed uit de voeten te kunnen en heeft een actieradius van 12 kilometer. De topsnelheid van 20 kilometer per uur is ruim voldoende voor een meer dan unieke rijervaring. Hij kost alleen wel 950 dollar.

Introducing Onewheel Pint

Introducing Onewheel Pint. The take it to go, fun-sized stoke machine that fits in your life. Perfect for coffee runs, commute hacking and defeating boredom. This thing is way too much fun and gets you where you’re going. We’ve always wanted to share the Onewheel riding experience with more folks and at $950, Pint is the most affordable and easy-to-ride Onewheel yet.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #47
Sluiten