Stuff We Need #45

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Suunto Core Classic All Black

Een beetje eigentijdse man kijkt natuurlijk niet op zijn smartphone om de tijd te weten, maar gebruikt een stijlvol herenhorloge. Dat gezegd hebbende voldoet een standaard horloge natuurlijk niet aan de eisen van de echte avonturier. Het goede nieuws is dat de Suunto Core Classic alle eigenschappen van een outdoor horloge in een model weet te verbergen.

Zo heb je naast de beschikking over de actuele tijd ook een volwaardige hoogtemeter, een kompas met weersinformatie en een barometer. Kortom, het is het meest complete horloge om het verblijf in de wildernis een stuk aangenamer te maken. Je vindt hem hier op Amazon.

Husqvarna Automower 435X

Onder het motto: “saai kan altijd beter” presenteert Husqvarna, je weet wel, het merk van de naai machines, een bijzonder interessante grasmaaier. Zelfs zonder aanleg voor groene vingers gebruik je waarschijnlijk maar al te graag de Automower 435X. Je veelal verplichte werkzaamheden in de tuin worden opeens een stuk leuker.

In tegenstelling tot veel robotgrasmaaiers kan de Automower 435X echt elke ondergrond aan. Zelfs heuvels met een hellingspercentage van 70 procent zijn geen probleem. Om het gebruik nog leuker te maken, is het mogelijk om de robot te integreren in een volledig geautomatiseerd huis. Je geeft dus gewoon de opdracht om de tuin te maaien via Alexa of Google Home. Dankzij de automatische objectdetectie en de uitschakelfunctie weerhoud je er niks van om deze grasmaaier op je verlanglijstje te plaatsen. Oké, misschien het prijskaartje van 5.900 dollar.

New Husqvarna Automower robotic lawn mower 435X AWD TV-Spot 2019

Check out our latest AI-enabled Automower that has been launched during the Mobile World Congress 2019 in Barcelona.

Kalamazoo Outdoor Gourmet Shokunin Grill

Nu het weer het langzaamaan toelaat om naar buiten te gaan, gaat het bij menig BBQ-liefhebber weer kriebelen. De Kalamazoo Outdoor Gourmet Shokunin Grill is in dat geval de onmisbare vriend voor iedereen die net iets meer wil doen dan simpel grillen op de BBQ. Deze outdoor grill is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dikke isolatielaag om de binnenzijde van de buitenkant te scheiden.

Kalamazoo Gourmet beweert zelf dat de isolatie zo sterk is, dat de buitenkant van de grill koel blijft. Zelfs als de binnentemperatuur 600 graden Celsius of hoger is. Het rechthoekige ontwerp creëert extra ruimte zodat het grillen van een flinke kip of meerder stukken vlees geen enkel probleem is. Meer weten over deze toffe barbecue? Klik dan hier.

Azio Retro Compact Keyboard

Als je op zoek bent naar een extra toetsenbord voor je pc of laptop, dan heb je een ruime keuze. Vaak ben je geneigd om te kiezen voor draadloos zodat je lekker flexibel bent. Als je echter iets bijzonder wilt hebben, dan is de keuze vrij beperkt. De meeste toetsenborden zijn hetzelfde, maar heel af en toe komen we ook iets leuks tegen. Het Azio Retro Compact Keyboard is zo’n bijzonder toetsenbord. De eerste versie was nog vrij ‘normaal’ wat betreft omvang, maar de nieuwste variatie is echt een bijzonder.

De retro uitstraling is behouden en hij is een stuk kleiner, ideaal voor flexwerkers die willen opvallen. Het toetsenbord is mechanisch wat dus een betere kwaliteit heeft en dankzij de backlight kun je ook aangenaam werken op plekken waar het minder licht is. In tegenstelling tot veel toetsenborden krijg je een aantal reservetoetsen, mocht je dus een toets moeten vervangen, dan is dat in een handomdraai gebeurd. Hij kost alleen wel 219,99 dollar.

James Brand multifunctionele flessenopener

James Brand is voor de liefhebber van handige tools, wat Apple is voor de computergebruiker. Een minimalistisch design wordt gecombineerd met een bijzonder doeltreffende functionaliteit. Hun laatste product, een multifunctionele flessenopener, is dan ook een absolute must-have.

De flesopener is gemaakt van titanium en roestvrij staal en is speciaal ontworpen om zowel compact als aangenaam licht in gewicht te zijn. In eerste instantie zou je denken dat het niks meer is dan een gewone flessenopener, handig dus. Kijk je echter iets verder, dan zie je een waar scala aan superhandige functies. Zo is het tevens een degelijke schroevendraaier, een mes en een mini-koevoet. Kortom, je hebt eigenlijk een mini-gereedschapskist bij je.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #45
Sluiten