Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 19 feb 2019

Stuff We Need #43

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Aquablaster

De Aquablaster is de eerste Bluetooth-oplossing waarmee je de digitale assistent Alexa ook buiten kunt gebruiken. Zo kun je Alexa overal mee naar toe nemen, op je fiets, in je auto of aan het strand. Het enige wat je nodig hebt is de app om verbinding te maken. Het geheel is waterdicht en schokbestendig en de luidspreker is compleet voorzien van alle accessoires die je maar nodig kunt hebben. Zo hang je het net zo eenvoudig aan je rugtas of je fietsstuur en ben je van alle gemakken voorzien. Voor 60 dollar ben je dus helemaal klaar.

Boompods Aquablaster – Alexa Enabled Bluetooth Speaker

Now for the first time you can take Alexa anywhere everywhere, the aquablaster is the first Bluetooth solution that you can now take out your home network and simply connect via the Boompods APP and take with you, on your bike, in your car, up a mountain or by the beach!

Mammut Spindrift rugzak

De Mammut Spindrift 14 rugzak is waarschijnlijk de beste rugzak die zult tegenkomen. Niks is lastiger dan tijdens het volgende outdoor-avontuur je rugzak af te moeten doen om net dat ene item te zoeken. Dat hoeft ook niet meer met deze vinding van Mammut. Door een uitgekiend ontwerp heb je gewoon alle noodzakelijke dingen bij de hand. De grote zakken op de heupgordel bieden voldoende ruimte voor alle items die je vaak gebruikt. Denk aan je smartphone, handschoenen of drinkfles. Kortom, aan alles is gedacht.

Aan de zijkant is ruimte gemaakt voor het windjack wat bij de rugzak wordt geleverd en ook de schouderbanden bevatten opbergruimte zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan. Hij kost hier net geen 200 dollar.

Spindrift 14 – Skitouringrucksack

Der Mammut Spindrift 14 – Skitouringrucksack kurz erklärt….

ThunderMag

Met de introductie van USB-C op nieuwe MacBook’s is de MagSafe-connector afwezig. Jammer, het zorgde voor een stuk veiligheid doordat je MacBook niet plotseling werd weggetrokken als iemand over de kabel struikelde. De Thundermag is de oplossing waar je wellicht op zat te wachten. De Thundermag is namelijk niet alleen magnetisch maar biedt ook ondersteuning voor de Thunderbolt-3. Deze sterke magneet zorgt ervoor dat de aansluiting stevig vast zit. Het geheel bestaat uit twee delen: het ene deel steek je in de USB-C-poort van de MacBook terwijl het andere deel via een magneet voor een stevige bevestiging zorgt.

De Thundermag is nog niet leverbaar, maar via Kickstarter is men wel druk bezig om voldoende geld in te zamelen om het ook daadwerkelijk te gaan produceren. Zie je toekomst in de Thundermag, dan kun je zelf ook het project steunen. Is wel zo slim, bij een inleg van 39 dollar krijg je de Thundermag in april geleverd. De uiteindelijke adviesverkoopprijs zal 79 dollar zijn.

Kirin Home Tap

Waarom zou je naar het café gaan als je thuis net zo lekker een biertje met je vrienden kunt drinken. Dat is trouwens ook veel gezelliger, zeker als je in het bezit bent van een hele mooie biertap. De Japanse drankproducent Kirin geeft je nu nog een reden om thuis te blijven: de Home Tap service. Het is een zeer geslaagde combinatie van design, technisch vernuft en een zeer aangename dienstverlening.

Voor een kleine 63 dollar krijg je elke twee weken 2 fusten bier thuis geleverd met een inhoud van 1 liter. Niet bijzonder veel, maar de maandelijkse hoeveelheid van vier liter is genoeg voor een leuke avond. Het concept slaat in ieder geval goed aan en was zo succesvol dat er momenteel een wachtlijst is van 15.000 mensen die graag willen weten wanneer er weer geleverd gaat worden. Wil je ook op de wachtlijst staan? Klik dan hier.

Xerall X-Tankcopter Drone

Een drone die kan vliegen, over de grond kan rijden en tegen een stootje kan. In het kort is dat het verhaal van de Xerall X-Tankcopter Drone. Het voegt een extra dimensie toe aan het werken met een drone. Zo maak je zowel op de grond als in de lucht de mooiste opnames in HD kwaliteit. Het apparaat kan eenvoudig door smalle ruimte manoeuvreren zodat je op die plekken kunt komen waar je met een normale drone niet komt.

De 120° groothoek 720P HD-camera stelt je in staat om de meest geweldige opnames te maken terwijl met de meegeleverde 2,4 GHz draadloze controller of je smartphone de drone bediend. De Xerall X-Tankcopter Drone voegt met de bijgeleverde reality-headset een uniek VR-ervaring toe. Kortom, ben je gek op drones dan is dit waarschijnlijk de volgende op je wishlist. Zoals met veel inventieve projecten wordt de productie van de Xerall X-Tankcopter Drone ondersteund via crowdfunding. Voor 99 dollar doe je mee en krijg je jouw drone pakket, geheel compleet in juni afgeleverd.

Xerall X-TANKCOPTER | Awesome Flying Tank Drone

? Hey, we need your support, we are currently raising funds for the X-TANKCOPTER – First Ultimate All-terrain Drone. ?Come and join us at https://igg.me/at/x-tankcopter/x/20266304 ? The X-TANKCOPTER’s hybrid performance guarantees great fun while exploring new places, that are out of reach for the other vehicles.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #43
Sluiten