Redactie
Redactie Stuff 12 feb 2019

Stuff We Need #42

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

UMA Sound Lantern

Als je ooit hebt gezocht naar nieuwe meubels om je woonkamer mee op te vrolijken, dan weet je dat het een hele opgave is om functionaliteit met een stijlvol ontwerp te combineren. Aan dat probleem is een einde gekomen met de stijlvolle UMA Sound Lantern. Het combineert een aantal elementen die het leven in een keer een stuk aangenamer maken. Zo is het niet alleen een prachtige lichtbron, maar combineert het een schitterend ontwerp met de functionaliteit van en eerste klas luidspreker. Aan alles zie je dat er aandacht is besteed.

De luidspreker zelf levert een bijzonder krachtig vermogen (12 Watt) en geeft een aangenaam warm geluid. Wat met het licht een perfecte combinatie oplevert. De speaker is via bluetooth aan te sturen. Je kunt dus de muziek op je smartphone via de lamp beluisteren. De batterij laat je acht uur lang ongestoord genieten en is in 3.5 uur volledig opgeladen. Ideaal om je woonkamer om te toveren tot de ultieme chillroom. Meer info, vind je hier.

Product Spotlight: UMA Sound Lantern

Shop UMA here: https://www.cantoni.com/product/uma+sound+lantern.do The revolutionary UMA Sound Lantern redefines the portable lantern for the modern age. Fusing state-of the-art warm Dim LED technology with 360° high fidelity surround sound, UMA provides a one of a kind portable light + sound experience, integrated seamlessly into a strikingly elegant design.

Gerber ComplEAT-tool

De Gerbers Compliting culinaire multitool biedt het gemak van een thuiskeuken tijdens al je outdoor activiteiten. Het bestaat uit 4 componenten: een aluminium lepel en vork, een dubbelzijdige spatel en een multifunctionele multi-tool. Draai de spatel rond en verbindt hem met de vork om er een kamtang van te maken. Bovendien bevat de kit een handzame multitool met flesopener, dunschiller, een getande pakketopener en een blikopener. De ComplEat heeft in totaal 9 verschillende gereedschappen om te maaltijd mee te bereiden, te eten en schoon te maken. Meer info, vind je hier.

Lowepro Powder-rugzak

Voor de meest veeleisende hobbyfotograaf is een goede rugzak een essentiële voorwaarde bij het maken van opnames buiten de deur. De meeste rugtassen hebben een beperkte opbergruimte en vaak zijn ze niet ontworpen met de fotograaf in het achterhoofd. De nieuwe Lowepro Powder rugzak is dat juist wel. Het is de meest veelzijdige oplossing voor fotografen die de omgeving willen verkennen en willen vastleggen. De Powder Backpack 500 AW combineert de meest relevante functies van ski- en snowboard uitvoeringen met de kennis van Lowepro-fotorugzakken. Een perfecte balans tussen lichtgewicht prestaties, een veilige camera-uitrusting en de bekende alpine rugzak. Meer info, vind je hier.

WiT Smart e-Reading Lamp

Steeds vaker gebruiken we displays om informatie tot ons te nemen. De tijd dat we in de avonduren een boek ter hand namen of de papieren versie van de krant lazen, ligt achter ons. Alles is gedigitaliseerd en het ouderwetse boek heeft zijn plaats moeten afstaan aan de laptop en de e-reader. Dat lijkt handig, maar de behoefte aan een goede verlichting blijft onverminderd groot. De WiT Smart Desk Lamp van BenQ is ’s werelds eerste lamp die speciaal is ontwikkeld voor de e-reader.

Dankzij de innovatieve Smile Curve-technologie is er een lichtbereik van 90 cm, is het tevens 150% breder dan traditionele lampen en biedt het een lichtsterkte van ruim 1800 lux. De omgevingslichtsensor stelt de lichtsterkte in op basis van ht omgevingslicht zodat je altijd een perfect zicht hebt. Je kan de lichtsterkte ook zelf instellen, van warme, lichte tonen voor het lezen tot de koelere tonen voor een optimale concentratie tijdens het werk. Meer info, vind je hier.

Vi Vante camerariemen

Om altijd en overal je camera in de hand te houden, kan lastig en vervelend zijn. Het gebruik van een speciale camerariem kan dan een hele uitkomst zijn. Helaas zijn de meeste riemen weinig stijlvol en laat de flexibiliteit vaak ook te wensen over. De Vi Vante-serie luxueuze handgevlochten leren camerariemen zijn in dat geval een uitkomst. Deze camerariemen zijn bijzonder degelijk en combineren een mooi design met een uitgebreide functionaliteit. De productietijd per riem is minstens 4 uur, maar dan heb je ook wat in handen. De elegant ogende bandjes ondersteunen zelfs de zwaarste camera’s zonder uit te rekken. Camerariemen van Vi Vante zijn extreem comfortabel om te dragen, niet te breed en vooral erg stevig. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #42
Sluiten