Stuff We Need #40

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Mcintosh  MTI100 draaitafel

Een beetje muziekliefhebber zweert natuurlijk bij het authentieke geluid van een echte platenspeler. Niets klinkt beter dan je favoriete muziek afspelen vanaf vinyl. Ouderwets, maar de ervaring is ongekend. De nieuwe Mcintosh MTI100 is echter meer dan de doorsnee draaitafel.

Het is een geïntegreerde draaitafel met de kenmerkende look en feel van McIntosh’s: zwarte lakafwerking, grote knoppen en limoengroene gloed. Aan de binnenkant is het uitgerust met een 50-watt Klasse D-versterker, vacuumbuis-voorversterker, phono-voorversterker, digitale en analoge uitgangen en een Bluetooth-ontvanger. Wil je liever alles voor jezelf houden? Geen probleem, je gebruikt gewoon de jack-ingang om je koptelefoon aan te sluiten. Streamen kan gewoon via de bluetooth optie.

De MTI100 draaitafel heeft de mogelijkheid om zowel vinyl platen van 33-1 / 3 als van 45 toeren per minuut af te spelen. De MTI100 Integrated Turntable is alleen niet goedkoop en zal naar verwachting 6.500 dollar kosten.

Qwart Phoenix Aanpasbare helm

De Qwart Phoenix is ​​een modulaire motorhelm die je geheel naar wens kunt aanpassen. Deze helm is leverbaar in twee uitvoeringen. De standaard uitvoering heeft een vizier terwijl de ‘slick’ variant geen vizier heeft. Die laatste is met name handig als je een bril of zonnebril draagt. Beide modellen hebben een buitenkant van grade 8 koolstofvezel en zijn voorzien van een EPS-schokabsorberende voering met een uitstekende isolatie.

De meest in het oog springende eigenschap is het modulaire systeem. Je hebt enkel een inbussleutel nodig om elk element van de helm te verwisselen en naar wens te vervangen. Kopen.

Qwart Phoenix anatomy

Qwart introduce the first completely customisable helmet. Two models : Phoenix (Full Face) and Hemi (Open Face). 117 parts to make your own…

FLPSDE Bidon met dubbele kamer

Een bidon behoort tot de standaard uitrusting van elk sportief aangelegde man of vrouw. Vaak neem je meer dan een bidon met voor je outdoor-activiteiten of naar de sportschool. Zo zul je ongetwijfeld ook wat snacks meenemen om snel nieuw energie op te doen. Het probleem is dat hoe meer je meeneemt, des te meer ruimte je nodig hebt in je sporttas. De FLPSDE maakt een eind aan het meenemen van zoveel items.

Het is een combinatie van een eenvoudige bidon en een snackdoosje. Twee in één dus. De geïsoleerde buitenlaag houdt je drinken heerlijk koel of juist warm terwijl de siliconen band zorgt voor een goede grip. Maak je geen zorgen over de inhoud, die is ruim voldoende voor je drinken en je snacks. Kopen.

Hydrow Roeimachine

En beetje fitness-freak traint niet alleen in de sportschool, maar heeft zijn eigen workout-ruimte. Niet iedereen heeft echter de luxe om een groot scala aan apparaten in huis te halen. In veel gevallen is een loopband nog wel te doen, een roeimachine is wellicht te groot. De Hydrow roeimachine maakt een einde aan dit probleem. Het apparaat is niet alleen een volwaardig roeitoestel, het is ook prachtig om te zien.

De Hydrrow is een verbeterde versie van het traditionele roeiapparaat. Het augmented reality 22-inch HD-scherm simuleert bootbewegingen en laat levensechte visualisaties in realtime zien. De Hydrow is uitgerust met een touchscreen zodat je eenvoudig het gewenste programma kunt selecteren. De computergestuurde weerstandstechnologie is in staat om de oefening direct aan te passen zodat je een ongeëvenaarde ervaring krijgt. Dat het apparaat daarnaast eenvoudig op te bergen is, is een duidelijke meerwaarde. Kopen.

Hydrow in 30 seconds: Learn More at Hydrow.com

Orders Available now on: https:/hydrow.com Hydrow – The Live Outdoor Reality Rower Row in real time with world class athletes streaming live from the water. Bring the soul-enriching exercise of rowing outdoors into your home. Hydrow’s unique Live Outdoor Rowing™ will motivate and inspire through challenging and fun workouts.

Redigrill Smokeless Indoor BBQ Grill

Een beetje man houdt van de beter dingen in het leven. Barbecueën bijvoorbeeld. Het probleem is alleen dat je afhankelijk bent van het weer. Rook van de barbecue wil je immers niet in je woonkamer hebben. De oplossing voor dit probleem is echter binnen handbereik. De Redigrill Smokeless Infrared Indoor Grill creëert 80% minder rook dan andere elektrische barbecues.

Het infrarode warmte-element richt zich alleen op het oppervlak van het grillrooster en de koellade vangt vet en oliën op voordat ze de kans krijgen om te gaan roken. De tweedelige grill is eenvoudig te reinigen en kan worden gebruikt om vlees, groenten, vis te bereiden. In een mum van tijd grill je alle gerechten met hetzelfde gemak als buiten op de barbecue. Kopen.

Tenergy Smokeless RediGrill

Take the outdoors, inside, as the smokeless indoor Tenergy RediGrill is a premier all-season grilling machine! Using advanced infrared heating technology, create the perfect sear mark every time while cooking your foods evenly! Tenergy Smokeless RediGrill- https://www.amazon.com/dp/B07BZ412HT —-Follow Us—– https://twitter.com/TenergyOfficial https://www.instagram.com/tenergyofficial/

Reageer op artikel:
Stuff We Need #40
Sluiten