Redactie
Redactie Stuff 14 sep 2017

Stuff We Need #4

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van gadgets; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet.

Benieuwd naar andere gadgets en musthaves? Alle edities van Stuff We Need,  vind je hier..

RYU Quick Pack

RYU is een nieuw merk dat zich focust op de Outdoor-mens. Deze minimalistische Quick Pack is hun paradepaardje en heeft het allemaal: een knap uiterlijk, hoge kwaliteit leder en bijzonder functionele indeling. Meer info vind je hier.

Action Bronson’s kookboek Fuck That’s Delicious

Voordat Action Bronson een bekende rapper werd, was hij chef in een New York’s restaurant. Ook is hij de host van een bejubelde online kookshow. Al deze drie disciplines vind je terug in dit kookboek, dat naast recepten ook mooie verhalen bevat over het leven van Bronson. Meer info vind je hier.

ALMS Motorcycle Tail Bag

ALMS focust zich puur en alleen op motoraccessoires en dat doen ze met verve. Het bewijs? Deze gloednieuwe 12L Cargo Tail Bag. Waterproof, functioneel ingedeeld, sterk en stijlvol. Meer info vind je hier.

Lift eFoil elektrische surfplank

Vlieg rustig over het water dankzij de Lift eFoil elektrische surfplank. Het is een beetje vreemd, maar wel lekker. Je verwacht het niet, maar het ding kan snelheden halen tot veertig kilometer per uur. De accuduur is ongeveer vijftig minuten als je rustig aandoet en de helft indien je op topsnelheid in de weer gaat. Meer info vind je hier.

Grovemade Wooden Desktop Stands

De designers van Grovemade weten wel het een en ander over stijlvolle bureau-accessoires. De kwaliteit van elk onderdeel is altijd top notch, evenals de designs. Meer dan dit heb je niet nodig om je bureau aan te kleden. Meer info vind je hier.

Hasselblad X1D Field Kit

Mocht een zak geld overhebben en het beste van het beste willen om de wereld vast te leggen, dan heeft de Zweedse camerabouwer precies wat jij nodig hebt. De Hasselblad X1D Field Kit bevat de populaire X1D-50c camera, drie XCD lenzen en een collectie van accessoires. Meer info vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #4
Sluiten