Stuff We Need #39

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Jaxjox Kettlebell Connect

Een beetje fitnessfreak kan niet zonder gewichten. Natuurlijk kan je kiezen voor de standaard halters, maar voor een goede training kan je beter kiezen voor gewichten die je net iets meer bieden. De nieuwe kettlebell van KettlebellConnect is het ideale middel om je training een extra dimensie te geven.

Dit slimme trainingsapparaat combineert zes gewichten in één, en kan binnen enkele seconden veranderen van 5,5 tot 19 kilo! Hij beschikt over een handig systeem met een draaiende gewichtskern die uit verzwaarde platen bestaat. Je kiest simpelweg het gewenste gewicht via de display. De houder fungeert als laadstation zodat je na gebruik het apparaat kunt opladen. Met een volle acculading kan je maximaal veertien dagen doen, ruim voldoende in de meeste situaties. Kopen.

iRobot Roomba i7+

De iRobot Roomba i7+ is de nieuwste, indrukwekkende stofzuigrobot van Roomba. Met de behoefte aan meer geavanceerde apparatuur is de i7+ de ideale opvolger van de oudere modellen van Roomba. Het is verbeterde versie waarbij vooral de zuigkracht opvalt. Ook het reinigingssysteem is verbeterd, het heeft nu een grotere afvalbak waar het vuil in wordt gedeponeerd.

De belangrijkste verbeteringen ten opzichte van de oudere modellen worden zichtbaar aan de onderzijde. De rubberen rollen hebben meer groeven die ook wat verfijnder ogen waardoor het apparaat meer vuil kan opnemen. Ook de bevestiging van de opvangbak is verbeterd waardoor deze ook handmatig te verwijderen is. De nieuwe vacuümpoort regelt het automatisch legen van de opvangbak. Kopen.

Winback key Cache

Hoe vaak overkomt het je niet dat je even iets wilt kopen en je ontdekt dat je geen contant geld bij je hebt? Natuurlijk kun je pinnen, maar nog steeds zijn er winkeliers die geen pinapparaat hebben. In dergelijke gevallen is de Wingback Key Cache de ideale oplossing. Het oogt wellicht niet bijster origineel, maar het is wel bijzonder functioneel. De kogelvormige sleutelhanger is eenvoudig open te draaien en biedt voldoende ruimte voor enkele bankbiljetten. De Wingback Key Cache is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver of stoer donker metaal. Kopen.

Denon DP-450USB platenspeler

De echte audiofiel zweert bij de charme van het vinyl. Geen cd’s, maar het ouderwetse vinyl om de authentieke klank tot leven te brengen. De Denon DP-450USB is juist het antwoord op de vraag naar kwalitatief goede platenspelers zonder het ouderwetse uiterlijk.

Met de geïntegreerde USB-A-poort is het zelfs mogelijk om je vinylcollectie volledig te digitaliseren en op je laptop op te slaan als MP3- of WAV-bestands. Het verfijnde ontwerp past perfect in de bestaande Denon Design-serie. Uiteraard hoef je de Denon DP-450USB niet te gebruiken om je collectie te digitaliseren, de ingebouwde equalizer stelt je in staat om de platenspeler eenvoudig aan te sluiten op je bestaande audiosysteem. kopen.

iKettle V3

De iKettle V3 is de waterkoker voor de slimme man of vrouw. Het is de eerste op afstand bedienbare waterkoker. Sterker nog, je bedient deze waterkoker gewoon met je thuisnetwerk via WiFi. Aansluiten, verbinden en klaar. Via de smartdevice regel je werkelijk alles. Deze slimme waterkoker geeft je zelf een seintje als er te weinig water in zit zodat je het tijdig kunt bijvullen. Met een vermogen van maximaal 3000 Watt en een inhoud van 1.8 liter doet deze waterkoker het niet onder voor de gangbare waterkokers. Kopen.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #39
Sluiten