Redactie
Redactie Uncategorized 8 jan 2019

Stuff We Need #37

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Sony’s draadloze draaitafel

Sony heeft op de Consumer Electronics Show (CES, nu gaande in Las Vegas) een nieuw draaitafelmodel aangekondigd. De PS-LX310BT stuurt de muziek via bluetooth naar draadloze speakers. Wees gerust puristen: je kunt hem nog steeds aansluiten op een versterker. Ook is de draaitafel voorzien van een ingebouwde voorversterker en USB-output. Meer info, vind je hier.

The Ultimate Sneaker Book

Dit boek van Simon “Woody” Wood, schrijver voor cult magazine Sneaker Freaker, heeft The Ultimate Sneaker Book op de mark gebracht. In dit prachtige koffietafelboek ontdek je de geschiedenis van de sneaker en de culturele impact van het schoeisel. Een must voor sneakerheads. Meer info, vind je hier.

Nomad Base Station Hub

Nomad heeft onlangs een all-in-one wireless laadstation op de markt gebracht. Dankzij het apparaat kun je tot vier apparaten tegelijk draadloos opladen. Het strakke, minimalistische design en aluminum met leren constructie maakt het plaatje compleet. Meer info, vind je hier.

Sentinel Portable Gaming Station

De GAEMS Sentinel Pro is een reis vriendelijk game-station. Consoles hebben altijd een monitor en geluidssysteem nodig om te kunnen werken. Dit apparaat voorziet je daarvan, op een compacte manier. Verwacht een geluidssysteem dat goed is voor 3 Watt, een jack-input voor je koptelefoon en een 17.3 inch Full-HD display. Je krijgt er ook een HDMI-kabel, een afstandsbediening en een accu bij.  Pre-ordenen is nu mogelijk. Meer info, vind je hier.

Klipsch T5 True Wireless oortjes

Er zijn vandaag de dag talloze bedrijven die draadloze oortjes op de markt brengen, maar lang niet allemaal zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit. Het legendarische hi-fi merk Klipsch pakt het wel goed aan met deT5 True Wireless. De kwaliteit die het bedrijf ook hanteert in de thuisproducten, kun je ook nu verwachten. Ze zijn nog niet beschikbaar op de markt, maar hou ze zeker in de gaten.  Meer info, vind je hier.

 

Reageer op artikel:
Stuff We Need #37
Sluiten