Mark Hofman
Mark Hofman Stuff 20 nov 2018

Stuff We Need #32

De gemiddelde gedachte is dat vrouwen veel kleine spullen willen kopen en mannen in een keer een grote aankoop doen. Iets wat zeker klopt, maar dan wel voor een klein deel. Wij kunnen onszelf namelijk ook volledig verliezen in de wereld van gadgets en hebbedingen. Sommige van onze aankopen zijn hartstikke nuttig en anderen hebben we gewoon omdat het tof is. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die we zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie check je hier?

WineOvation Gun opener

Mannen houden van gekke spullen die niemand anders in huis heeft. Geen simpele whiskey glazen, maar de BenShot glazen uit onze vorige Stuff We Need. We moeten alles anders doen en moeten alles anders hebben. En in dat opzicht kan het ons echt niet gek genoeg. Zeker niet als het op alcohol aankomt.

Daarom is de WineOvation Gun opener zonder enige twijfel de perfecte wijnopener voor mannen. Dit grote elektrische geweer kent een geheim: een ingebouwde wijnopener. Zin in een flesje wijn op de bank met de liefde van je leven? Trek je geweer uit de houder, pak de fles en schiet de dop uit de fles. Dit doe je natuurlijk wel door de trigger in te drukken. Het moet immers wel extreem vet blijven.

Stuff We Need #32

De WineOvation Gun Opener is via deze link te koop.

Industriële Steampunk lamp

Industrieel is keihard en zou, als het aan ons zou liggen, in elke woonkamer wel terug moeten komen. Of het nu gaat om een leipe keuken, urban muur of bijzonder bankstel: industrial is de shit! Zeker wanneer je deze SteamPunk lamp voor je hebt.

Deze handgemaakte Steampunk lamp heft een stuk pijp als houder, een klassieke Edison lichtbol en staat op een oud stukje hout. Het is hierdoor mogelijk om de lamp in drie verschillende varianten op je muur te kletteren. Je hebt keuze om de socket, houten plank en lichtbol volledig aan te passen in je eigen stijl. Sommige opties kosten misschien iets meer geld, maar zorgen wel voor een unieke look. Iets wat deze Steampunk lamp in het algemeen al weet af te leveren.

Stuff We Need 32

De Industrial Steampunk Wall lamp is via deze link te koop.

Het Man Man Man boek

Wil je dolgraag een echte man zijn, maar lukt het stiekem niet helemaal. Of ben je juist een ruige mafkees en vraag jij je af of het allemaal wel gaat zoals het moet? Dan zijn Jan Heemskerk en Marcel Langedijk er om je te helpen. De twee hebben het boek Man Man Man geschreven om je een echte man te laten voelen. Zoals het hoort.

Man Man Man is niet zomaar een boek voor mannen, het is hét boek voor mannen. Het boek behandelt zaken die je als man niet mag doen, hoe je mee praat over sport, etiquette voor een groepsapp vol met mannen, waarom je gereedschap moet hebben en moet je zelf de zoektocht aangaan. Wat wil je worden? Een huisvader of die seksgod? Man Man Man staat vol met 55 wijsheden, oplossingen, handvatten en praktische lifehacks.

Stuff We Need #32

Man Man Man is via deze link te koop!

Keytendo sleutelhouder

Een echte man, raakt ten alle tijden zijn sleutels kwijt. Althans, dat is bij ons nu eenmaal het geval. Maar je gaat je huis toch niet voorzien van een simpel schattig bakje voor sleutels? Nee mannen, dit gaan we creatief aanpakken. Het is tijd om kennis te maken met de Keytendo.

De naam geeft het al een beetje weg: het is een Nintendo console om je sleutels niet meer kwijt te raken. Nu snappen we dat vraagtekens naar boven komen drijven, maar het is eigenlijk best vet. Deze grote sleutelhanger heeft het uiterlijk van een Nintendo Entertainment System (NES) en zorgt ervoor dat jij je sleutels nooit meer kwijt raakt. Je doet de stekker als sleutelhanger om je bos en hangt deze bij thuiskomst in de console. Ga je de deur uit? Dan trek je de stekker eruit en kun je er zo vandaar. Op deze manier ben jij nooit meer je sleutels kwijt en is je huis wederom voorzien van een stukje geniale decoratie.

Stuff We Need #32

De Keytendo sleutelhouder is via deze link te bestellen.

Emergency Batarangs

Een inbreker zorgt voor angst bij je gezin, een brand moet geblust worden of The Joker staat voor je neus: allemaal situaties waarin Batagrangs zonder twijfel van pas komen. Daarom zijn we ontzettend blij dat we deze unieke gadget zijn tegengekomen.

De Emergency Batarangs zijn niet alleen dé tool voor fans van Batman, maar ook voor ieder persoon die gek is van ruige spullen. Deze kast, met emergency glas, houdt huis aan drie prachtige Batarangs. Deze is hierdoor makkelijk naast je televisie te zetten (of andere plekken met een ondergrond). Laten we overigens wel even het waarschuwingsbericht van de verkoper serieus nemen. De Batarangs zijn bedoelt voor decoratie en niet voor daadwerkelijke misdaadbestrijding. Laat dat maar aan Batman over.

De Emergency Batarangs zijn via deze link te bestellen.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #32
Sluiten