Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 15 aug 2018

Stuff We Need #20

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. 

Hacking Whisky – koffietafelboek

Whisky is allang niet meer het exclusieve terrein van oudere heren met geld. Dat de drank ook de jonge generatie aanspreekt blijkt niet alleen uit de verkoopcijfers, maar ook uit de talloze boeken die erover worden geschreven. Aaron Goldfarb geeft je nu een inkijkje in de wereld van whisky en laat je zien wat de bijzondere manieren zijn waarop whisky kan worden toegepast. Een absolute musthave voor iedereen die benieuwd is naar de ongelimiteerde mogelijkheden van deze godendrank. Meer info, vind je hier.

Whisky boek Whisky boek Whisky boek Whisky boek

Where To Drink Beer – koffietafelboek

Bier drinken en ontdekken is leuk, maar er veel over weten is natuurlijk nog leuker. Dankzij het laatste boek van uitgeverij Phaidon kun je jezelf promoten tot absolute bierdeskundige. We hebben het dan niet over de verschillende soorten bier, maar wel over de meest perfecte locaties waar dan ook ter wereld om je favoriete drankje te drinken. De Lonely Planet van het bier. Een must voor elke wereldreiziger in spe. Meer info, vind je hier.

Bier boek

Alles kun je kwijt in deze portemonnee

Heb je ook zoveel geld dat je portemonnee het niet meer kan bevatten? Dan is er goed nieuws! George Costanza heeft de ultieme portemonnee ontworpen zodat je echt alles erin kwijt kan. Er is ruimte voor twaalf credit cards of betaalpasjes, een geldklem aan de buitenzijde en hij is met RIFD technologie optimaal beveiligd. Zoiets als het pakhuis van Dagobert Duck, maar dan een stuk kleiner en veiliger. Houdt rekening met een kostprijs van 75 dollar. Meer info, vind je hier.

GRID-Wallet

Hadoro Carbon Black AirPods

Apple producten zijn behalve functioneel ook steeds meer status symbolen. Hadaro doet er met zijn Carbon Black AirPods nog een schepje bovenop. De gebruikte koolstofvezel maakt deze uitvoering oersterk en lichter dan staal. Ideaal dus, want je voelt ze nu nog minder. Het strake vezelweefselpatroon zorgt voor een stoere, esthetische uitstraling. De AirPods zijn tevens voorzien van een soft-touch afwerking. Als klap op de vuurpijl kun je jouw setje AirPods voorzien van je initialen. Meer info, vind je hier.

Backpacken met top gear

Backpacken krijgt een totaal nieuwe betekenis met de 5.11 Tactical van ALS. De waterbestendige constructie van 1050D-nylon zorgt voor een bijna onverwoestbare behuizing. Ga je vaak op reis naar onherbergzame delen dan kun je eigenlijk niet zonder deze rugtas. Voor ruim 220 dollar is ie helemaal van jou. Meer info, vind je hier.

Backpack rugtas Backpack rugtas Backpack rugtas Backpack rugtas

Arcade mini-speelautomaat

Ken je ze nog van de voetbalkantine of het cafetaria? De gokkast is bezig aan een ware revival. Nu kun je jouw pa de ogen uitsteken met deze uniek mini-speelautomaat. Voor de old school videogames verslaafden is dit uiteraard de heilige graal. Numskull’s Quarter Arcades brengt een mini versie op de markt van de legendarische speelautomaten. Het geheel doet niet onder voor het origineel en kan van jou zijn voor slechts 192 dollar. Heerlijk om je urenlang over te kunnen geven aan games als Miss Pac-Man, Galaga en Galaxian. Meer info, vind je hier.

Arcade-Retro-Gaming-speelkasten Arcade-Retro-Gaming-speelkasten
Reageer op artikel:
Stuff We Need #20
Sluiten