Redactie
Redactie Uncategorized 15 jan 2019

Stuff We Need #38

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Whiskey America koffietafelboek

Dit boek gaat voor de afwisseling niet in op Schotse whisky’s, maar behandelt de Amerikaanse versies van de godendrank – de variant die je met een ‘e’ schrijft. In dit prachtige koffietafelboek komen de beste stokers van bekende distilleerderijen aan het woord, die honderduit praten over de geliefde drank. Mannen (en ook vrouwen) die ooit ‘normale’ functies bestierde, maar een niet te stoppen drang voelde om whisky te produceren. Meer info, vind je hier.

Everdure 4K grill

De Everdure 4k grill heeft z’n inspiratie gehaald uit de Kamado grill, een Japanse kleigrill van vierduizend jaar oud. Buiten de naam en wat kleine technieken om, is de 4k vooral een vrucht van deze tijd en zit ‘ie barstensvol hedendaagse handigheden. Zelfs een amateur kan met de Everdure een sterrenmaaltijd grillen. En hij ziet er nog tof uit ook! Meer info, vind je hier.

Pelican outdoorkist

Pelican heeft een robuuste behuizing ontwikkeld die je spullen beschermd tijdens elk avontuur. De kist is water, zand, sneeuw en stofvrij en biedt genoeg opties om al je spullen netjes te ordenen. De kist is beschikbaar in drie formaten en vier kleuren. Meer info, vind je hier.

PowerWatch X slim horloge

Dit is het het eerste horloge dat je niet hoeft op te laden of waarvan je batterijen moet verversen. De PowerWatch haalt z’n stroom uit jouw lichaamswarmte. Daarnaast is ‘ie extra goed beschermd tegen barre omstandigheden (waterbestendig tot 200 meter diep) en doet ‘ie alles wat een smartwatch zou moeten doen. Meer info, vind je hier.

JBL Link slimme soundbar

Deze soundbar doet wat ‘ie moet doen: films en series van extra dik geluid voorzien en muziek kwalitatief afspelen. Een extra voordeel is dat je ‘m ook kunt aanspreken met je stem, dankzij Google Assistent. Je kunt dus met je stem zoeken op films, series en andere content. Handig! Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #38
Sluiten