Redactie
Redactie Stuff 11 dec 2018

Stuff We Need #35

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie bekijk je hier.⚡️

Tile Mate en Pro

Tile heeft nieuwe versies van de Tile Mate en Tile Pro geïntroduceerd, de tool waarmee je sleutels (en andere spullen waar je Tile aanhangt) nog beter vindbaar zijn. De nieuwe modellen bieden een groter bereik, een hoger geluidsvolume en vervangbare batterijen.

De nieuwe Tile Mate en Pro zijn ‘oneindig’ te gebruiken, mede door de gegarandeerde batterijlevensduur van een jaar. Tile Mate biedt een bluetooth-bereik van ruim 45 meter, waar de Tile Pro goed is voor een bluetooth-bereik van ruim 90 meter. De Tile Mate en Tile Pro zijn verkrijgbaar op Tile.com en via CoolblueBol.com en MediaMarkt voor respectievelijk 24,99 euro en 34,99 euro.


Fuji instax

De telefoon-op- tafel-kwestie: ondanks dat iedereen zich er wel eens schuldig aan maakt, vinden we het wel bloed irritant bij anderen. Althans: dat blijkt uit onderzoek ​van de Universiteit van British Columbia. Bovendien leidt het neerleggen van je telefoon op tafel tot minder genieten van de maaltijd en gezelligheid. Fujifilm wil het telefoongebruik tijdens sociale momenten tegen gaan met hun nieuwe polaroid-camera ‘instax SQ6’.

De SQ6 verschijnt in vijf fraaie kleuren – pearl white, blush gold, graphite gray, aqua blue en ruby red. Het design toont een combinatie van retro-elementen en moderne technieken. Een absolute aanrader voor elk feestje. Pro-tip: vanaf 23 november tot 2 januari is het product afgeprijsd van 139 naar 119 euro.

Instax poleroid camera Instax poleroid camera

Pioneer HDJ-X5 DJ-hoofdtelefoon

Deze hoofdtelefoon van Pioneer DJ is al een tijdje verkrijgbaar, maar het audiomerk heeft ‘m nu ook uitgebracht zonder kabel. Dankzij de geavanceerde audiokwaliteit hoor je heldere noten en diepe, stevige bastonen, of je nu op straat wandelt of ‘m daadwerkelijk als DJ gebruikt. De hoofdtelefoon verschijnt in drie kleuren (metallic zwart, metallic rood en glanzend wit), is makkelijk op te vouwen en is verkrijgbaar voor 158 euro. Meer info, vind je hier.

Pioneer HDJ-X5 DJ-hoofdtelefoon

Avalon N5 radio

De Avalon N5 is een stijlvolle DAB+ radio, waardoor je een ruime keuze hebt uit talloze radiostations. Daarnaast heeft de radio een Bluetooth-functie waardoor je ook al je favoriete muziek kan streamen. Naast een fraai uiterlijk, presteert de radio ook. Zo staat het product bekend om zijn heldere geluid en een diepe en krachtige bas. Meer info, vind je hier.

Avalon N5 radio
Avalon N5 radio

Björn Borg ‘Archive’ capsulecollectie

Het Zweedse sports fashion merk Björn Borg heeft de nieuwe ‘Archive’ capsulecollectie uitgebracht en neemt je hiermee terug in de tijd. De bekende hoofdontwerper van Björn Borg van de jaren ’80, Rodi Heintz, vormde de inspiratiebron voor deze lijn en zijn stijl is dan ook duidelijk te zien.

De vooruitstrevende Rhodi Heintz werd in de jaren ’60 wereldwijd bekend als één van de eerste modeontwerpers die interesse toonde in het ontwerpen van uniseks kleding. Zijn 80’s designs zijn karakteristiek voor Björn Borg’s tennis heritage. Heintz’s creativiteit en stijl zijn terug te zien in deze retro collectie: uniseks sportitems in colour blocking stijl. De collectie bestaat uit zes items en is vanaf vandaag online en in de winkels verkrijgbaar. In Nederland is de collectie onder andere verkrijgbaar bij Hudson’s Bay. Bekijk de volledige collectie hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #35
Sluiten