Stuff We Need #34

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie bekijk je hier. ⚡️

Cairn XL Lantern + Powerbank

Een powerbank ken je zonder twijfel. Altijd handig om even je smartphone te kunnen laden tijdens een verblijf op de camping of tijdens een lange reis. Maar dat is het dan ook wel. In sommige gevallen kan het handig zijn om wat meer functies tot je beschikking te hebben, een extra lamp bijvoorbeeld. De Cairn XL Lantern + Powerbank van Lander is een product dat zeker van pas zal komen.

Het zorgt ervoor dat je een paar fundamentele dingen krijgt: voldoende power en een goede lichtbron. De ledlamp is met 350 lumen krachtig genoeg en is met een 250 uur duurzaam te noemen. Ook wat betreft de accu kun je gaan glimlachen: je kunt namelijk tot vier keer je smartphone volledig opladen. Ideaal voor het gebruik op de camping of onderweg, bovendien is het apparaat robuust en waterdicht. Voor 99 euro kampeer je voortaan zonder zorgen.

De Lock Pick-trainingskit

Heb je je ooit wel eens buitengesloten, dan weet je hoe handig het is als er een slotenmaker in de buurt is. Vanaf nu heb je echter de mogelijkheid om je latent aanwezige talent te trainen met deze trainings-kit voor hangsloten. Het bestaat uit een doorzichtig hangslot met allerlei handige tools om het slot open te krijgen. Doordat het slot transparant is zie je exact wat er gebeurd bij je poging om het slot te ontgrendelen.

Lukt het na tig keer proberen nog steeds niet, dan kan je gerust de bijgeleverde sleutel gaan gebruiken. In dat laatste geval is het opslaan van het nummer van een echte slotenmaker geen overbodige luxe natuurlijk. Voor dertig dollar is de trainings-kit van jou.

Kitsound X-Dock Wireless Charger & Radio

Kijk, een docking-station voor je smartphone is niks nieuws, ware het niet dat de meesten nadrukkelijk lelijk zijn. Da’s mooi meegenomen dachten ze bij Kitsound en ze ontwierpen een docking-station waar je met plezier naar kunt kijken. Het stelt je in staat om je smartphone draadloos op te laden, heeft een ingebouwde radio en een krachtige 5 watt speaker. Heb je even een stil momentje, kijk dan tijdens het laden naar je video’s. Het licht van de leddisplay is dimbaar en het apparaat is voorzien van een back-up d.m.v. batterijen. Zo zit je nooit zonder stroom. Je vindt deze radio hier.

Jackery Explorer 240 stroomgenerator

Een doorgewinterde outdoor-liefhebber mag dan wel van de natuur houden, een beetje comfort is natuurlijk nooit overbodig. De Jackery Explorer 240 is een stroomgenerator die je dan ook niet wil missen tijdens je avonturen in de wildernis. Naast een stijlvol ontwerp bezit het een aantal functies die je zelden zult tegenkomen.

De Jackery Explorer 240 beschikt over 240 Wh batterijcapaciteit en is een stroombron voor zo ongeveer alles. Het kan tegelijkertijd je smartphone, laptop, andere technische snufjes en zelfs kleine keukenapparatuur van stroom voorzien. De Jackery Explorer 240 kan gedurende drie uur een 32-inch tv en een minikoelkast van stroom voorzien. Een lcd-batterij-indicator geeft aan wanneer het tijd is om de generator op te laden via de auto-adapter of via een 50W-zonnepaneel, die je afzonderlijk kunt aanschaffen. Bestellen? Klik dan hier.

DJI Osmo Pocket

DJI heeft de kleinste 3-assige gestabiliseerde camera op de markt geïntroduceerd: de Osmo Pocket. De kleine handheld-camera weegt slechts 116 gram en kan tot 140 minuten in 4K kwaliteit opnemen met 60 fps. Behalve video opnemen kun je ook foto’s maken met de 12MP camera. Osmo Pocket wordt geleverd met een geïntegreerd scherm, 3-assige mechanische stabilisatie, een 12-megapixelsensor en een accuduur van maximaal 120 minuten. Er is ook een hele reeks aan accessoires die de camera nog veelzijdiger maken, en je kunt gebruik maken van een speciale app genaamd Mimo waarmee je opnames kunt bewerken. Je koopt hem hier voor 359 dollar.

DJI – Meet Osmo Pocket

Transform life’s moments into a cinematic memory in just seconds. Meet Osmo Pocket, the smallest 3-axis stabilized handheld camera DJI has ever designed. Able to capture stunning images thanks to a 1/2.3-inch sensor and 80° wide-angle lens, the Osmo Pocket is small enough to fit in your pocket and powerful enough to share your best moments at any time, no matter where life takes you.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #34
Sluiten