Stuff We Need #33

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie bekijk je hier. ⚡️

BakerStone draagbare gaspizzaoven

Van lekker eten houden we allemaal. Met name een heerlijke verse gebakken pizza mag altijd wel rekenen op een warm onthaal. Natuurlijk is er in elke stad of dorp wel een goede Italiaan te vinden, maar zelf bakken is natuurlijk leuker. Thuis kan dat natuurlijk wel, een beetje keuken heeft immers een goed functionerende oven. Ben je echter op vakantie, dan kan het een hele uitdaging zijn om zelf een pizza te bakken. De nieuwe BakerStone Portable Gas Pizza Oven is dan de oplossing.

De BakerStone Portable Pizza Oven laat je genieten van echte authentieke pizza’s, gewoon direct vanuit de camper of caravan. Omdat de draagbare oven de temperaturen bereikt van een echte houtgestookte pizzaoven, wordt een klassieke Italiaanse Napolitaanse smaak nagebootst. Ongeëvenaarde bakprestaties worden bereikt door de stralingswarmte te combineren en zo alle voedingsmiddelen snel en gelijkmatig te bereiden. Tijd zal ook geen probleem zijn, omdat de draagbare pizzaoven in minder dan twee minuten pizza’s kan bakken! Koken wordt eenvoudig gemaakt met de gemakkelijk leesbare pictogrammen. Het enige wat je niet moet vergeten is de oven mee te nemen. (kopen)

Quip elektrische tandenborstelset

Een goed gebit is goud waard. Nu is het poetsen van je tanden wellicht niet je grootste hobby, maar om te voorkomen dat je op je 25e al een kunstgebit nodig hebt, is het wel aan te raden. Om je nu net even wat extra motivatie te geven komt Quip met een een hele bijzondere tandenborstelset. Je tanden worden namelijk niet alleen perfect onderhouden, je zorgt ook voor een betere wereld. Een deel van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan de ADA Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die een goede mondhygiëne bevordert in bijvoorbeeld derdewereldlanden zoals Tanzania.

Het pricipe van Quip is zowel simpel en geniaal. Je schaft eenmalig de set aan en elke drie maanden krijg je een nieuwe, vervangbare borstelkop plus batterij. Je zit dus nooit zonder. Dat de Quip elektrische tandenborstelset goed functioneert hoef je niet te betwijfelen. De haartjes op de borstelkop reinigen je tanden optimaal door de dertig seconden pulsering. Je bent daardoor nooit meer tijd kwijt dan strikt noodzakelijk. En hij ziet er ook nog eens heel nice uit. (kopen)

Stuff we need

I-clip pasjeshouder

Hoeveel pasjes heb je in je portemonnee zitten? Grote kans dat je er meerdere met je meedraagt. Zo heb je jouw bankpasje(s), je pasje van je ziektekostenverzekering, je creditcard, wellicht een ov-chipkaart, de kortingskaarten van verschillende supermarkten. Kortom, je portemonnee zit er vol mee. En dat is niet altijd even handig.

De I-clip wallet is de perfecte oplossing om al je pasje bij elkaar te houden. Zo blijft alles mooi georganiseerd en hoef je nooit te zoeken naar het juiste pasje. De i-clip wallet biedt ruimte aan 12 pasjes, is gemaakt van luxe en duurzaam materiaal en neemt amper ruimte in beslag. Wil je het nog makkelijker hebben? De i-cip is ook voorzien van een geld-clip zodat je zelfs je papiergeld gewoon mee kan nemen. De pasjeshouder is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en is de lichtste pasjeshouder op de markt. Bekijk de video en je weet exact waarom je het eigenlijk niet kan maken om hem niet te bezitten. (kopen)

I-Robot stofzuiger

De volledig geautomatiseerde stofzuiger ken je natuurlijk al. De iRobot Roomba i7+ is het nieuwste model. Het maakt gebruik van Artificial Intelligence. Met andere woorden, het apparaat zuigt niet alleen perfect, het leert zichzelf aan hoe hij dit zo efficiënt mogelijk kan doen.

De iRobot Roomba i7+ heeft een nieuwe functie: Clean Base Automatic Dirt Disposal. Met deze functie is het apparaat in staat om het opgezogen vuil zelf te verwijderen. Dit gebeurt wanneer de stofzuiger terugkeert naar het oplaadstation en het opgezogen stof, haar of vuil automatisch in een afgesloten wegwerpzak wordt gedeponeerd.

De Roomba i7+ maakt gebruik van dubbele borstels, zodat deze compatibel is met alle vloeroppervlakken. De power-lifting zuigkracht, zorgt ervoor dat er geen vuil achterblijft. Het apparaat maakt ook gebruik van een drietrapsreinigingssysteem: het systeem heft op, zuigt en filtert. Het filtersysteem vangt 99,99 procent van de allergenen van katten en honden, schimmels, stuifmeel en huisstofmijt. (kopen)

Stuff we need

USB-Flasdrive van beton

Tegenwoordig zijn USB-sticks heel gewoon geworden. De meeste exemplaren die te koop zijn, zijn meestal gemaakt van plastic. Toch zijn er een paar voordelen aan het gebruik van metaal. Een ontwerpstudio uit Minsk, Wit-Rusland heeft het licht gezien en verblijdt ons met een USB flashdrive die zowel praktisch als elegant is.

In plaats van het gebruikelijke materiaal waar de meeste USB-flashsdrives van gemaakt zijn, is dit item ingepakt in beton. Er worden twee opslagformaten aangeboden: 16 GB en 32 GB. Eerlijk gezegd hopen we dat de fabrikant later varianten met een hogere capaciteit zal toevoegen.

De USB-flashdrive is compact (50 х 20 х 10 mm) en weegt slechts 27 gram. Het bedrijf maakt gebruik van een Kingston Data Traveler SE9 in elke USB-flashdrive. Er is een optie om je naam of bedrijfslogo aan de buitenzijde te laten graveren of met UV-licht te printen om zo het oppervlak glad te houden. (kopen)

Reageer op artikel:
Stuff We Need #33
Sluiten