Stuff We Need #31

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie bekijk je hier. ⚡️

BenShot kogelvrije glazen

Mannen houden van aparte ontwerpen. Een bijzondere auto, unieke sneakers en op z’n tijd een mooie malt whisky. BenShot weet dat en ontwerpt speciaal voor de liefhebber van het goede leven handgemaakte whisky-, bier- en borrelglazen. Bijzonder zijn ze zeker, ze bevatten namelijk allemaal een inkeping met een kogelhuls erin. Briljant ontworpen en zorgvuldig met de hand gemaakt.

Het unieke, bijna  “bulletproof” glaswerk is voorzien van een echte kogel die in de wand van het glas is gedraaid terwijl deze nog steeds roodgloeiend is. Het glas lijkt de impact te hebben geabsorbeerd en te zijn verwrongen zodat de vorm van de kogel zichtbaar is. Ideale manier om een gesprek te beginnen over de goede dingen in het leven. Je vindt ze hier.

Rollbe Click-meetinstrument

Meten is weten en daar komt de Rollbe Click goed bij van pas. Het is een super compact meetinstrument dat is ontworpen om vrijwel alles te meten en eenvoudig op te bergen. Zo heb je altijd je eigen rolmaat bij je. In plaats van te vertrouwen op een typische oversized liniaal, kan dit kleine gereedschap zowel rechte als gebogen lijnen meten door van punt naar punt te rollen.

Het compacte rolliniaal heeft een klikgeluid-functie ingebouwd en een visueel oplichtende “startmarkering” waarmee metingen met gemak kunnen worden uitgevoerd. De Rollbe Click is gemaakt van duurzaam zwart titanium gecoat roestvrij staal met lasergravure markeringen. Deze rolmaat is verkrijgbaar in twee maten, 4 Inch (10 cm), vergelijkbaar met de grootte van een munt, en de grotere 8 Inch (20 cm) uitvoering. Laatst genoemde is meer van toepassing voor professionele projecten. Steun dit Kickstarter project hier.

Nixon x Craig Stecyk rugzak

Geen camera van Nixon, maar een cameratas. De dogtown pionier en legendarische skate-fotograaf CR Stecyk III, heeft samen met Nixon een bijzondere cameratas in een Limited Edition ontwikkeld. Deze tas is geïnspireerd op de dagelijkse behoeften en esthetische vormgeving van beide merken.

De Logic Ops-cameratas die hier wordt weergegeven, biedt plaats aan de volledige uitrusting van de serieuze fotograaf met een spiegelreflexcamera. De onopvallende buitenkant wordt geaccentueerd door de  Nixon- en Stecyk-logo’s, MOLLE-webbingdetails en statiefbanden. Binnenin bevinden zich meerdere compartimenten, zodat je spullen altijd veilig kunnen worden opgeborgen. Deze gruwelijk vette tas kopen doe je hier.

Vivobarefoot Magna Trail-schoen

Soms zijn de simpelste dingen niet alleen mooi, maar ook gewoon onmisbaar. Vivobarefoot ontwerpt schoenen op basis van het simpele principe dat het blootsvoets lopen gewoon het beste voor je voeten is. De ultradunne anti-slip zool geeft de gebruiker een onverslaanbare ervaring op blote voeten. Het nieuwste model is een high-performance wandelschoen, ontworpen om op de weg als op bergpaden te lopen. De Magna Trail-schoen heeft een naadloze constructie en heeft een duurzaam nylon bovenwerk. De fanatieke wandelaar scoort deze schoen hier.

Courant Wireless Charging Tray

Deze elegante lade maakt het gemakkelijk om de dagelijkse benodigdheden netjes op te bergen. De Courant Catch wordt compleet geleverd met een geïntegreerde Qi-draadloze oplader om je belangrijkste apparaten te voorzien van verse stroom en de rest altijd op dezelfde plek te houden. Het geheel is vervaardigd uit een hoogwaardige aluminiumlegering en is gewikkeld in Italiaans leer.

Het oplaadplatform kan worden aangesloten op de meegeleverde nylon USB-C-kabel aan de achterkant. Er is ook een extra USB-A-stopcontact als je een tweede apparaat moet opladen. De Courant Wireless Charging Tray is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit of asgrijs. Je vindt ze hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #31
Sluiten