Stuff We Need #29

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie bekijk je hier. ⚡️

Nebula Capsule II

Nebula Capsule, de slimme en draagbare smart-projector is nog beter geworden! De Nebula Capsule II wordt geleverd met enkele belangrijke upgrades. Hij kan nog steeds formaat tot 100 inch projecteren, maar nu met een hogere resolutie van 720p, in HD kwaliteit dus. De helderheid is tevens toegenomen tot maar liefst 200 lumen. Hij laadt nu op via USB-C en heeft ook een HDMI-poort zodat je je console of andere aparaten kunt aansluiten. Met wifi en de ingebouwde Bluetooth kun je muziek en video rechtstreeks streamen. Meer weten? Klik dan hier.

Stuff we need
Stuff we need

Leica Fotos-app

Om de meer professionele fotograaf (of de veeleisende amateur) tegemoet te komen, introduceert Leica de Leica Fotos-app. Met de prachtig ontworpen app kunnen fotografen hun smartphones naadloos integreren zodat ze hun foto’s nog beter kunnen maken en kunnen beheren. De app maakt rechtstreeks verbinding met compatible camera’s via Wi-Fi. Zo kun je de liveweergave van de camera bekijken en op afstand verschillende instellingen aanpassen, zoals diafragma, ISO, sluitertijd en belichtingscompensatie. Je kunt de sluiter van de camera ook op afstand activeren via de app. Je gemaakte foto’s kun je in volledige resolutie rechtstreeks via je telefoon bekijken en ze nabewerken en delen via de verschillende sociale netwerken. Meer informatie over de app vind je hier.

Stuff we need
Stuff we need

Tonal Smart Fitness-systeem

Het lichaam is de tempel van de ziel, maar die tempel moet dan wel in topconditie verkeren en blijven. Het innovatieve Tonal Smart Fitness-systeem helpt je daarbij. Dat wil niet zeggen dat je zelf niets meer hoeft te doen, maar het maakt het volgen van een strak regime wel gemakkelijker. Het is een machine die er goed uitziet en gezien mag worden. Het is het eerste digitale krachttrainingsysteem met interactieve video-oefeningen en biedt een personal trainer wanneer dat nodig zou zijn. De hometrainer is in feite een zelflerend systeem. Hij past zich volledig op je aan en stelt vervolgens een trainingsplan op dat je moet volgen, waarbij al je gegevens worden bijgehouden. Het voordeel is dat je daardoor bewust wordt van je vorderingen en je trainingsplan kunt laten bijstellen. Voor meer info moet je hier zijn.

Stuff we need
Stuff we need

Matador Pocket Deken 2.0

Matador heeft een nieuwe verbeterde versie van hun populaire Pocket Blanket geïntroduceerd. De ultra compacte en lichtgewicht deken is klein genoeg om netjes op te bergen en weer uit te pakken als je het nodig hebt. Het is gemaakt van robuust, ultra bestendig HyperLyte nylon, de deken is water-, lek- en scheurbestendig en biedt een droge, schone plek om op te zitten, ongeacht de locatie. Hij heeft nu ingebouwde metalen grondpennen om een stabiele plaatsing te garanderen. Meer weten? Klik dan hier.

Stuff we need
Stuff we need

De Mamba-mentality

“The Mamba Mentality: How I Play” is een nieuw boek van Kobe Bryant en de legendarische NBA-fotograaf Andrew D. Bernstein. Centraal staat Bryant’s illustere carrière in de NBA. Daarnaast is er aandacht voor de nauwgezette trainingsmethoden die hij gebruikt om zich lichamelijk en mentaal voor te bereiden. Het boek deelt Kobe’s enorme kennis en begrip van het spel en laat je deelgenoot worden van één van de meest intelligente, analytische en creatieve basketbalspelers ooit. Het boek bevat een intro van Phil Jackson en bevat een voorwoord van Pau Gasol. Meer informatie over dit boek kun je hier vinden.

Stuff we need
Reageer op artikel:
Stuff We Need #29
Sluiten