Redactie
Redactie Stuff 23 oktober 2018

Stuff We Need #28

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige editie bekijk je hier. ⚡️

Apollo koffietafelboek

De ruimtevaart heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad. De nieuwsgierigheid van de mens om te weten wat er buiten de aarde te ontdekken valt is daar debet aan. Nu het aantal bemande ruimtevaartvluchten minimaal zijn, is het des te interessanter om te weten hoe het was toen we nog als onverschrokken helden de maan bezochten. Het Apollo-boek is nu beschikbaar en het zal de liefhebbers van fotografie zeker plezieren. Het geheel omvat een collectie van 225 glorieuze foto’s van de originele scans die de astronauten hebben gemaakt tijdens de Apollo-missies. Dit fotoboek is een limited edition van 3000 stuks en bevat een kort essay geschreven door Apollo VII-astronaut Walt Cunningham. Meer info, vind je hier.

Soulhand Cold Brew Coffee Dripper

Nederlanders zijn zonder twijfel grote koffieliefhebbers. Geen dag begint goed zonder het zwarte goud en daar speelt de elegante Soulhand Cold Brew Coffee Dripper handig op in. Dit apparaat stelt je in staat om je kopje koffie koud of zelfs ijskoud te krijgen als je dat wil. Ideaal voor warme dagen of als je gewoon je eigen ‘iced coffee’ wil maken. Door het slimme ontwerp kun je de druppelsnelheid naar keuze instellen, meer of minder intens maken en het geïntegreerde waterfilter verbetert de kwaliteit en veiligheid. Koud water haalt de koffiearoma’s uit de bonen, wat resulteert in een uniek aroma met een uitstekende smaak. Meer info, vind je hier.

Devialet Phantom Reactor

De Devialet Phantom Reactor is de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide assortiment van het Franse aidomerk. Deze jongens nemen geluid serieus en deze keer hebben ze hun populaire Phantom-model verkleind tot een meer beheersbare model, de Phantom Reactor. De speaker is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: 600W of een 900W model. Het kleinere formaat maakt het ook mogelijk om het van kamer naar kamer te verplaatsen of om het met je mee te nemen op reis. Het is volledig compatible met Bluetooth, Spotify Connect, Airplay, en als het nodig is, heb je nog steeds de mogelijkheid om via klassieke analoge of optische audio-aansluitingen te verbinden. Meer info, vind je hier.

Palm mini-smartphone

De ultracompacte smartphone heeft het formaat van een creditcard en is voorzien van een touchscreen (3,3-inch, 445-ppi LCD), twee camera’s (12MP en 8MP), een Snapdragon-processor en draait op Android. Het kleine apparaat wordt gesynchroniseerd met je bestaande iOS- of Android-apparaat en kan oproepen, sms-berichten en e-mails ontvangen en heeft toegang tot een breed scala aan apps, zoals Google Maps en Uber. Het gebruikt ook een functie genaamd “Life Mode” die automatisch alle meldingen dempt wanneer u het scherm uitschakelt. Palm kan je telefoon niet vervangen, sterker nog, het is ontworpen als een aanvulling voor de tijden dat je niet wil worden afgeleid door je reguliere smartphone. Meer info, vind je hier.

Mighty Vibe Spotify Player

Mighty keert terug met een nieuw ontworpen versie van hun offline Spotify-player. Het kleine apparaatje dat je Spotify-muziek zonder telefoon afspeelt, is voorzien van een grotere batterij en een verbeterde bluetooth verbinding. De “Mighty Vibe”, ook wel de “iPod shuffle voor Spotify” genoemd, heeft voldoende ingebouwd geheugen voor meer dan 1000 nummers. Nadat ze zijn geladen, heb je geen data-verbinding  meer nodig om naar je muziek te luisteren. Ideaal tijdens je fitness-training. Meer info, vind je hier.

Tacs NAVO lens horloge

Het Japanse merk TACS brengt horloges op de markt voor liefhebbers van fotografie met een onmiskenbare vintage-look. Het Tacs Nato Lens-horloge heeft het uiterlijk van een vintage camera met de slankheid en verfijning van een Japans ontwerp. De wijzerplaat van het horloge lijkt op een focusring en geeft het horlogeglas een visooglens effect. De sportieve look en de leren nylon riem garanderen voldoende draagcomfort. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #28
Sluiten