Redactie
Redactie Uncategorized 16 okt 2018

Stuff We Need #27

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet.

Yohann Macbook-standaard

Voor de iPad was ‘ie er al, en nu dus ook voor de MacBook: een prachtige standaard die het werken nog makkelijker maakt. De Yohann Macbook-standaard is vervaardigd uit één blok massief hout en tilt het beeldscherm van je MacBook naar de juiste hoogte. Een slimmerik koppelt er natuurlijk een extern keyboard en muis aan om in een handomdraai je eigen Mac-kantoor te realiseren. De iDesk zeg maar. Meer info, vind je hier.

GoPro Hero 7

de GoPro Hero 7 Black stelt je in staat om 4K-video-opnames met maximaal 60 frames per seconde te maken. Dat is niet alles natuurlijk. Ook de superslow-motion en een reeks nieuwe functies staan dan tot je beschikking. We noemen live-streaming, een time-lapse-modus in hyperlapse-stijl en dramatisch verbeterde digitale beeldstabilisatie op als belangrijkste functies. Heb je nog accessoires liggen van een ouder type, dan is er goed nieuws: je kunt ze gewoon blijven gebruiken. Meer info, vind je hier.

Zeiss ZX1-camera

De meer serieuze hobbyfotograaf zweert al jaren bij het merk Zeiss. Nu komt het merk voor het eerst met een digitale camera op de proppen. En die mag er wezen. De full-frame, compacte camera levert eersteklas beeldkwaliteit, intuïtieve beeldbewerking en beschikt over connectiviteitsopties met een smartphone. Een 37.4MP full-frame beeldsensor, een 35mm Distagon F2-lens en een groot 4.3 “-touchscreen met een resolutie van 1280×720 pixels maken de camera compleet. Meer info, vind je hier.

Samsung SmartThings Tracker

Dankzij de Samsung SmartThings Tracker kunnen je geliefden altijd zien waar je bent, maar je kunt het ook gebruiken je huisdieren, je kinderen of andere waardevolle spullen te lokaliseren. Real-time location tracking is inbegrepen. De tracker stelt je ook in staat om je kinderen een SOS signaal te versturen als ze in nood verkeren. Je kunt er ook zones mee instellen zodat je wordt gewaarschuwd als de tracker zich in een no-go area  bevindt. Meer info, vind je hier.

Dango D01 tweevoudige portemonnee

De oplossing voor degenen die altijd alles kwijtraken: de Dango D01. Dango heeft de Bifold Wallet geïntroduceerd, een minimalistische portemonnee om alle waardevolle zaken goed georganiseerd op te bergen. De wallet kan maximaal 12 kaarten bevatten en heeft een siliconen band die alles bij elkaar houdt en als een geldlus fungeert. Het bevat ook RFID-blokkering, om al je informatie veilig te houden, en een ingebouwde flesopener. Meer info, vind je hier.

Orbit draaitafel

Muziekliefhebbers met een klein budget hebben meestal niet de gelegenheid om high-end apparatuur aan te schaffen. Zonde, want dan lever je dus in op de kwaliteit van je muziekverzameling. U-Turn Audio uit Massachusetts is een start-up dat high-end audio voor meer mensen bereikbaar maakt. Ze maken rechtlijnige en elegante platenspelers voor de liefhebbers van vinyl. De Orbit draaitafel heeft moderne look en kent een tijdloos ontwerp op acrylbasis of hardhout. Een externe riemaandrijving elimineert motorgeluid en garandeert snelheidsconsistentie, terwijl de precisie ophanging met instelbaar contragewicht nauwkeurige tracking en lage vervorming biedt. Meer info, vind je hier.

Insta360 ONE X

Insta360 introduceert de Insta360 ONE X, een indrukwekkende 360-graden 5.7K actiecamera. In tegenstelling tot het vorige model, de populaire Insta360 ONE, heeft de ONE X geen stekker om hem op een iPhone aan te sluiten. Het werkt geheel zelfstandig en alles wordt draadloos of via een micro USB-kabel overgebracht. Het maken van video opnames met een resolutie van 5,7K en 30 frames per seconde is nu dus kinderspel. In de fotomodus legt de camera RAW 18MP-foto’s vast. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #27
Sluiten