Redactie
Redactie Stuff 22 aug 2018

Stuff We Need #21

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. 

Beer Bottle Tuinhaard

Deze haard is gevormd naar een bierflesje en is hiermee een echte eye-catcher voor in de tuin. Los van zijn uiterlijk biedt  de haard een goede bron van warmte door zijn grote stooktruimte. Rondom de haard is een vonkscherm bevestigd waardoor duidelijk zicht op de binnenkant van de haard mogelijk is, zonder dat de vonken in het rond vliegen.

De haard is gemaakt van  gecoat staal in het zwart wat de haard een modern en eigentijds uiterlijk geeft. Bij de haard wordt een pook meegeleverd die gebruikt kan worden om het hout binnen de haard te verplaatsen. Je vind deze haard op haardcenter.nl

Beer-bottle-tuinhaard

Leica M10-P

De kans is groot dat je bij de term ‘fotograferen’ je smartphone ter hand neemt om een selfie te schieten. Ooit was er echter een tijd dat er geen smartphones waren en een selfie gewoon een zelfportret werd genoemd. De tijden zijn veranderd en een smartphone is tegenwoordig voorzien van een semiprofessionele camera.

Wil echter echt hele goede foto’s gaan maken, dan kom je al snel terecht bij de nieuwe Leica M10-P. het is de stilste M-camera tot nu toe en staat bol van kleine handigheidjes die het leven van de amateur fotograaf stukken leuker maken.

Zo maak je doodeenvoudig gebruik van de extreem stille mechanische sluiter, touchscreen met zoom-functie, Live View-modus en een waterpasfunctie. Met daarnaast 24 megapixel moet je zelfs je best doen om een opname te laten mislukken. Meer info, vind je hier.

Soma Brew Bottle

Koffie zetten maar dan anders. In het kort komt het gebruik van de Soma Brew Bottle daar op neer. Je hebt in feite je eigen koffiebar altijd bij je. Waar je ook bent, je maakt altijd de lekkerste koffie.

Enorm handig is de dubbelwandige fles van borosilicaatglas, wat ervoor zorgt dat de koffie altijd warm is en blijft. Een lekvrij klepdeksel maakt dit mobiele koffiezetapparaat compleet. Liever een lekker bakje thee? Ook dat draait de Soma Brew Bottle zijn hand niet voor om. Meer info, vind je hier.

Mastering Pizza – koffietafelboek

Je natuurlijk weer voor de zoveelste keer naar je lokale pizzaboer gaan, maar met een beetje goede wil maak je de lekkerste pizza’s voortaan zelf. Dat hoef je ook niet alleen te doen, restaurateur Marc Vetri en culinair journalist David Joachim hebben speciaal voor de bedreven hobbykok een handig boek geschreven voor de echte pizza fans.

De heren beschrijven tot in detail hoe je het beste pizzadeeg zelf kunt maken en laten zien hoe je in je eigen keuken de kwaliteit van de gemiddelde pizzabakker kunt overtreffen. Meer info, vind je hier.

Master & Dynamic MH40 Leica Black

Met een frequentiebereik van 5 Hz tot 25 kHz hoor je alles wat je moet horen en klinkt geluid veel warmer en realistischer. De in-line afstandsbediening en microfoon zijn gescheiden voor meer helderheid en minder ruis. De geïntegreerde mute-knop op de oorschelp zorgt voor het dempen van het geluid wanneer je onderweg bent. Meer info, vind je hier.

Go Chair

Erop uit trekken is altijd een aangename ervaring. Het probleem is vaak dat je niet altijd een zitplaats tot je beschikking hebt en je noodgedwongen moet blijven staan. De Go Chair maakt definitief een einde aan die situatie met een mobiele stoel die zo klein is als een fles.

De ideale oplossing voor de natuurliefhebber, de visfanaat, festivalganger en campinggast. Wees niet bang dat de stoel jouw gewicht niet kan dragen, tot 150 kilo lichaamsgewicht is er geen enkel probleem. Meer info, vind je hier.

Cars & Curves – koffietafelboek

Mocht je net als het grootste gedeelte van de bevolking nog altijd dromen over een Porsche, maar valt het net buiten je budget, dan is het nieuwe boek over dit iconische automerk een echte aanrader.

Maar liefst zeven decennia Porsche geschiedenis wordt beschreven op een manier die het moeilijk maakt om het boek even weg te leggen. Alle modellen worden beschreven, van de 906 tot en met de legendarische 911.

De verbluffende foto’s worden afgewisseld met essays over elke afgebeelde auto en historische momenten die Porsche tot de ultieme naam in de autotechniek maakten. Meer info, vind je hier.

Reageer op artikel:
Stuff We Need #21
Sluiten