Stuff We Need #15

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. 

Benieuwd naar andere gadgets en must haves? Alle edities van Stuff We Need,  vind je hier.

Pioneer HDJ-X5

Door onder andere rekening te houden met de feedback van DJ’s , heeft Pioneer ervoor gezorgd dat de X5 jou van het allerbeste geluid voorziet. De koptelefoon oogt daarnaast behoorlijk stijlvol en is bijzonder flexibel ontworpen, je kunt hem letterlijk alle kanten opvouwen. Dit alles om de hedendaagse DJ tegemoet te komen natuurlijk, maar voor persoonlijk gebruik is het minstens zo aangenaam. Je weet immers dat je de allerbeste kwaliteit in handen krijgt. Meer info, vind je hier.

HDJ-X5 Pioneer koptelefoon

Mokumono fiets

Amsterdam is de fietshoofdstad van Europa, dus het is geen verrassing dat hier veel nieuwe fietsmerken het levenslicht zien. Mokumono heeft het ontwerpen van fietsen opnieuw uitgevonden, door goed te kijken naar de autoindustrie. Je kunt er hoe dan ook vanuit gaan dat de fiets is voorzien van de allerbeste materialen en opties. Hij wordt niet voor de niks de Ferrari onder de fietsen genoemd, inclusief het prijskaartje. Meer info, vind je hier.

Logigram Turntable

Plantenspelers zijn primair functioneel, maar vormen ook een aangenaam item in een interieur. Deze high-end platen combineert beide zaken: het design is tergend mooi, zonder in te leveren op technische kwaliteit. Meer info, vind je hier.

AirPods Retro

AirPods zijn een goede investering dankzij het hoge gebruikersgemak. Het Amerikaanse Colorware gaat een stapje verder en heeft ze in een cool sausje gedompt, door ze een retro design mee te geven. Meer info, vind je hier.

Korean BBQ

Ben je een echte vleesliefhebber? Til je game dan naar een hoger niveau met deze avontuurlijke recepten. Het boek is geschreven door Bill Kim van Chicago’s award-winning bellyQ restaurants. Meer info, vind je hier.

Meal prep rugtas

De sporters onder ons kennen de uitdagingen van een stikt dieet. Wie droog wil trainen, zal moeten preppen (hoe je dat doet, lees je in dit artikel). Deze handige rugzak helpt je een handje, dankzij het praktische design dat is ontworpen om je maaltijden zo vriendelijk mogelijk te vervoeren. Meer info, vind je hier.

TIG-gear-patrol-6-pack-body

Vinyl ordners

Vinyl-liefhebbers opgelet: deze ordners maken het verschil in je platencollectie, doordat je alles perfect kunt ordenen volgens een systeem dat jij handig vindt. Meer info, vind je hier.

stndrd-Vinyl-Record-Dividers-gear-patrol-lead-full

Reageer op artikel:
Stuff We Need #15
Sluiten