Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Stuff 30 apr 2019

Stuff We Need #53

De algemene tendens is dat vrouwen veel kleine spullen kopen en mannen diep in de buidel tasten om voor één grote aankoop te gaan. Deels waar, was het niet dat wij onszelf evengoed kunnen verliezen in de wereld van hebbedingen; soms oprecht nuttig, soms gewoon om te hebben. In de rubriek Stuff We Need vind je nieuwe musthaves die wij zijn tegengekomen op het internet. De vorige edities bekijk je hier.⚡️

Een mes voor alles

Als man kun je niet zonder een fatsoenlijk mes. Om het vlees mee te snijden. Om aalscholvers mee te redden die vastzitten in visdraad. Om een speer mee te slijpen. Om een scarabee onder je huid weg te snijden. Nou, je begrijpt het. Komen we uit bij Hell Gap, een mes van James Brand dat ontwikkeld is om alles mee te doen. Precies waar we naar op zoek waren. Te koop voor omgerekend 266 euro.

stuff we need 53, mes

Koffietafelkoelkast

Niets leuker dan voetbal kijken met je vrienden of Netflix-series met je vriendin. Maar er is een probleem: je moet altijd maar weer naar die vermaledijde koelkast lopen voor een nieuw biertje. Mocht dat ook hét probleem zijn in jouw leven, dan tippen wij de koffietafelkoelkast van Sobro. Juist, een koffietafel en koelkast ineen. Je kunt ook je laptop en smartphone opladen in de tafel. Dit gaat je leven verbeteren. Ook verkrijgbaar in een houttint. Kost je omgerekend 1.160 euro, maar dan heb je ook wat.

stuff we need
stuff we need
stuff we need

Stijlvolle koptelefoon van Status

Uit een koptelefoon moet goed geluid komen, maar een beetje stijl mag ook niet ontbreken. De draadloze BT One van Status beschikt over beide. Gaat 30 uren lang mee met een volgeladen accu, beschikt over Bluetooth 5.0 en je krijgt er een kabel bij zodat je ook met een lege accu kunt luisteren. Kost je 107 euro en dat is niet veel voor een koptelefoon als deze.

stuff we need

Kaartspel met een verhaal

Met dit kaartspel op zak heb je altijd een anekdote voor de hand. Alle kaarten hebben een kogelgat in het midden, geïnspireerd op James “Wild Bill” Hickock, een persoonlijkheid uit het vroegere Wilde Westen met een legendarische reputatie. Typische scènes uit Westerns zijn geïnspireerd op de verhalen over hem, zoals duels op een marktplein en schietpartijen naar aanleiding van een potje poker. Hij overleed nadat hij in zijn rug werd geschoten tijdens een potje poker en het verhaal wil dat hij net twee azen en twee achten had getrokken, een combinatie die sindsdien ‘Dead Man’s Hand’ wordt genoemd. Op de achten en azen die hij in zijn hand had, zie je dan ook bloedspetters in dit spel. De rest van de kaarten hebben een kogelgat in het midden. Je koopt het pakje kaarten voor omgerekend iets meer dan een tientje.

stuff we need
stuff we need

Design platenspeler

Vinyl is al een tijdje terug van weggeweest. Heb je alleen wel een kekke platenspeler nodig. Ook wel eens op die oude van vader uitgekeken? Check dan de Crosley Gig 2-Speed Record Player, die is afgeprijsd van 295 naar 195 euro. Inclusief boxen, die je ook via bluetooth met andere apparaten kunt verbinden.

stuff we need
Reageer op artikel:
Stuff We Need #53
Sluiten