Jan
Jan Media 11 nov 2018

Stromer ST5: de elektrische fiets uit de toekomst is er al!

Een perfecte elektrische fiets mag dan nog niet zijn uitgevonden, de ST5 van Stromer komt akelig dicht bij de e-bike waar elke liefhebber van droomt.

De nieuw ontwikkelde SYNO Sport motor heeft een vermogen van maar liefst 850 watt in de sportmodus en heeft een koppel van 48 Newton. Het standaard vermogen van de ST5 is afgesteld op 650 watt, maar dankzij de sportmodus krijg je er ineens 200 watt bij. Geen eco-modus dus, de ST5 concentreert zich op snelheid en is de enige e-bike met een functionele sportmodus. –> Lees ook: ‘Dit zijn de beste elektrische fietsen op de Nederlandse markt (test)’ <–

Stomer ST5 elektrische fiets

De eerste elektrische fiets zonder minpunten

Onberispelijke prestaties tot in het kleinste detail, dat is de ST5. Wat maakt deze Stromer e-bike nu anders dan al die andere elektrische fietsen die je voorbij ziet komen? De sportmodus dus, maar ook de framegeometrie is daarnaast perfect afgestemd op de 27,5-inch wielen.

Stomer ST5 elektrische fiets

De high-performance banden zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met Pirelli voor een compromisloze grip. Dankzij de onvergelijkbare rijdynamiek en luxueuze rit is een optimaal  rijcomfort gegarandeerd. Als dat nog niet voldoende is, beschikt de ST5 over geoptimaliseerde connectiviteit en is het onderscheidende ontwerp een genot om naar te kijken waarbij de afwezigheid van kabels direct opvalt.  En de batterij .. die ontkoppel je eenvoudig door middel van aanraking of via bluetooth. Geen sleutel of pincode dus. Veel makkelijker wordt het niet. 

Stromer ST5 e-bike

Reageer op artikel:
Stromer ST5: de elektrische fiets uit de toekomst is er al!
Sluiten