Redactie
Redactie Films & Series 20 nov 2017

Stranger Things producent verklapt: er komt een seizoen drie

Velen van ons zullen de afgelopen weken seizoen twee van Stranger Things hebben weg gebinged. Inmiddels is duidelijk dat ook het tweede seizoen een doorslaand succes was, met een teller die nu al staat op meer dan 15 miljoen streams. Komt er een seizoen drie? Producent Ross Duffer bevestigt dit onofficieel maar onomwonden.

Tegenover Deadline vertelt de ene helft van het producerende duo: ‘We zitten in een zeer vroeg stadium van seizoen drie en we zijn nog aan het kijken wat het moet gaan worden.’ Waaraan hij even later toevoegt: ‘Ik had dit waarschijnlijk niet mogen zeggen. Dit was niet officieel, dit was geen officiële aankondiging. We zijn ermee bezig, maar voor onszelf, gewoon voor de lol.’

Het lijkt ons sterk dat Duffer zijn mond voorbij heeft gepraat. Waarschijnlijk was dit een vooraf bedacht antwoord. Hoe het ook zij: het moet nu wel heel vreemd lopen wil er geen Stranger Things seizoen 3 komen. Niet alleen vanuit commercieel oogpunt (Netflix blijft flink cashen op de serie), maar ook vanwege het feit dat seizoen twee weer nieuwe vragen heeft opgeroepen. Wat betekende het laatste shot van de laatste aflevering? Wat is het verhaal van Kali? Reken maar dat seizoen drie er komt.

Reageer op artikel:
Stranger Things producent verklapt: er komt een seizoen drie
Sluiten