Pim Jansen
Pim Jansen Netflix 21 mrt 2019

Netflix: eerste échte trailer van Stranger Things seizoen 3 toont flinke transformatie

De Netflix fans met veel geduld worden beloond. Eindelijk is er goed nieuws vanaf het Stranger Things front te melden: de serie komt eindelijk terug! Zo heeft de streamingdienst eindelijk de eerste trailer vrijgegeven om je al een kleine indruk te geven wat je kunt gaan verwachten van het derde seizoen van de populaire serie.

Stranger Things seizoen 3 op Netflix

De echte fans hadden natuurlijk al een aantal promo’s, teasers en hints  gezien van de serie. Het was dus afwachten wanneer de eerste echte trailer het levenslicht zou zien. De eerste indrukken van de teasers deden al verlangen naar meer en gelukkig wordt het wachten dus beloond.

Zo zien we in de nu vrijgegeven trailer dat de kids uit de eerste twee seizoenen weer samenkomen met als verschil: ze zijn nu meer pubers en minder kinderlijk. Ook komt de stad Hawkins weer langzaam tot leven na de gebeurtenissen uit seizoen 2. Verwacht echter geen saaie verhaallijn, het eerste gevaar ligt alweer te wachten.

Nieuwe samenzwering

Een nieuwe samenzwering bedreigt de stad Hawkins in het derde seizoen en we zien een aantal aliens naast de ‘bad guys’ die er redelijk zwaar bewapend uitzien. De trailer laat dus duidelijk zien wat we kunnen verwachten wat betreft de karakters en de gebeurtenissen, maar van het verraden van een duidelijk plot is geen sprake.

Op zich is dat natuurlijk al een prestatie van formaat. De trailer houdt de spanning erin en laat je bijna hopen dat het snel 4 juli zal zijn. Dat is namelijk de datum waarop het complete derde seizoen beschikbaar zal zijn bij Netflix. Wil je echter compleet ‘open minded’ het nieuwe seizoen gaan bekijken, check dan niet de trailer, des te groter is de verrassing op 4 juli.

Stranger Things: Seizoen 3 | Officiële trailer [HD] | Netflix

Eén zomer kan alles veranderen. Kijk de officiële trailer van Stranger Things 3. In première op 4 juli, alleen op Netflix.

Geen grote veranderingen in de cast

Wat betreft de samenstelling van de cast is er weinig veranderd. Zo zien we Millie Bobby Brown’s Eleven, Finn Wolfhard’s Mike en Caleb McLaughlin als Lucas, Gaten Matarazzo als Dustin en Sadie Sink als Max. Het zusje van Lucas, Erica, speelt in het derde seizoen een grotere rol dan je wellicht gewend bent. Natalia Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery maken de cast compleet. Maya Hawke, dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke is ook aanwezig. Dat geldt ook voor Winona Ryder als Joyce Byers en David Harbour als Jim Hopper.

Benieuwd welke series en films er deze week zijn verschenen op Netflix? Klik dan hier voor onze update.

Want

Reageer op artikel:
Netflix: eerste échte trailer van Stranger Things seizoen 3 toont flinke transformatie
Sluiten