Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 16 jun 2020

Stijlvolle Vaderdag-cadeaus waarmee je nooit meer kapot kunt bij je pa

Moederdag is heilig, Vaderdag komt in de buurt. Een goede band met je vader kun je niet kopen, maar met deze Vaderdag-cadeaus kom je dicht in de buurt.

Hoe ouder je wordt, des te beter snap je de behoeftes van je vader, die natuurlijk per geval verschillen. De een wil sokken en bier, de ander een specifieke whisky. Die cadeaus geef je dan ook ieder jaar maar weer. Vooral blijven doen, maar waarom niet eens één jaartje uit de band springen.

Vaderdag-cadeaus met net dat beetje extra

Hij heeft je leren autorijden, meegenomen op vakanties en misschien zelfs wel je studie betaald. Daar mag wel eens wat tegenover staan. Vijf cadeaus waar je vader écht wat aan heeft.

1. Marshall Stanmore speaker (met korting)

Je vader wil wel goed geluid, maar geld wil hij er niet aan uitgeven. We zouden zeggen: geef hem voor eens en altijd een stijlvolle retro speaker. Kom je uit bij de Marshall Stanmore. Naast een heerlijk design beschikt de box over topgeluid, waar je de speaker ook neerzet in de woonkamer. Te verbinden via Bluetooth, Airplay, Wifi en alle andere aansluitingen die je kunt verzinnen. Afgeprijsd van 399 naar 269 euro.

(Afbeelding: Marshall)

2. De ultieme ‘dad sneakers’ van New Balance

Eerst zal hij denken: huh, schoenen? Nee, sneakers. Na een paar dagen lopen wil hij nooit meer anders. Stel je elke man op de wereld voor, welke leeftijd dan ook, niemand misstaat de ultieme dad shoe New Balance 990. Deze krengen zijn prijsvast en kosten nog altijd 200 euro.

dad shoes, vaderdag cadeaus, vetste, sneakers, 2020, populair, new balance 990, new balance 990v5, sneakers, dad shoes, edities, steve jobs
(Afbeelding: New Balance)

3. Tobacco Oud Eau de Parfum van Tom Ford

Waarom draagt je vader nooit parfum? Omdat hij niet verder komt dan die paar flessen per jaar bij de Lidl. Echt, met een parfum van excellente kwaliteit kun je zelfs een stinkdier verrassen. Natuurlijk, smaken verschillen, maar de vader die zijn neus ophaalt voor Tobacco Oud Eau de Parfum van Tom Ford moet na Vaderdag toch echt eens naar de huisarts. 200 euro voor 50 milliliter.

tom ford tobacco oud, eau de parfum
(Afbeelding: Tom Ford)

4. Maatpak

Eén keer een goed maatpak en je kunt jaren vooruit. Vooral als je niet al te vaak een pak draagt. Neem hem gewoon eens mee naar Oger of Suitsupply. Heb je direct een leuk uitje tijdens Vaderdag. Vooral bij Suitsupply heb je voor niet al te veel geld een kwalitatief goed maatpak. Is je vader Peaky Blinders-fan, dan kun je bij het Nederlandse modebedrijf Urban Bozz een Thomas Shelby-pak op maat laten maken.

suitsupply, maatpak, betaalbaar
(Afbeelding: Suitsupply)

5. Veronica Inside-badjas

veronica inside badjas, vaderdag
(Afbeelding: Veronica)

Oké, deze tip geldt alleen voor de vader die iedere maandag en vrijdag Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee op de buis heeft. Die vader die in de weken voorafgaand aan Vaderdag verlekkerd is met een Veronica Inside-badjas, die hij inmiddels toch wel graag wil hebben. Je maakt je pa al blij voor 29,95 euro. Verkrijgbaar in het donkerblauw en lichtblauw.

Check ook deze Vaderdag-tip: Sonos One nu te koop met grote korting

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stijlvolle Vaderdag-cadeaus waarmee je nooit meer kapot kunt bij je pa
Sluiten