Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 4 jun 2020

5 stijlvolle regenjassen, van goedkoop tot topkwaliteit

Er komt een regenachtige periode aan en we betrapten onszelf erop dat we direct op zoek gingen naar stijlvolle regenjassen. Altijd handig om te hebben, vooral nu je ook bij regen het liefst het openbaar vervoer mijdt.

Een stijlvolle regenjas voor niet al te veel geld is nog niet zo makkelijk te vinden. En als je dan toch aan het zoeken bent, waarom dan ook niet even kijken bij de regenjassen voor een paar tientjes meer. Dit is onze top 5, van betaalbaar tot topkwaliteit.

1. Klassieke en betaalbare regenjas van Anuy

anuy, regenjas, bol.com
(Afbeelding: Anuy)

Die regenjassen die je vroeger verplicht op de fiets aanmoest richting school zijn nu weer cool. Anuy is het merk voor dit soort betaalbare en klassieke raincoats. Even googelen en je vind ze in allerlei kleurcombinaties die zo uit de jaren 80 of 90 lijken te komen. Het bovenstaande model haal je voor 21 euro in huis.

2. De regenjassen van Rains

regenjas, rains, sale, bol.com, regenjassen
(Afbeelding: Rains)

Door naar een minimalistische stijl en degelijkheid. De regenjassen van Rains zijn tijdloos, stijlvol en daarom ook populair. Dit model, verkrijgbaar in het beige donkergroen en zwart, is bij Bol.com afgeprijsd van 95 euro naar 66,49 euro.

3. The North Face Millerton

the north face millerjacket, regenjas, regenjassen
(Afbeelding: The North Face)

Weer een trede hoger op de outdoor-ladder is de The North Face, een merk dat stijl, comfort en kwaliteit al jarenlang weet te combineren. De regenjassen van Th North Face zijn altijd goed. Dit model, Millerton, is ademend, wind- en waterdicht. Prijs: 129,95 euro.

4. Men’s Quandary Jacket van Patagonia

regenjas, patagonia
(Afbeelding: Patagonia)
regenjas, patagonia
(Afbeelding: Patagonia)

Deze regenjas van Patagonia is ademend, waterdicht, stijlvol en te gebruiken in verschillende seizoenen. Ook de ritssluitingen zijn volledig waterdicht en de pasvorm is perfect. Je betaalt er 200 euro voor, maar dan kun je wel een paar jaar vooruit. Patagonia is volledig Fair Trade en 1 procent van de omzet wordt besteed aan het behoud van de natuur.

5. Een regenjas op zonne-energie van Vollebak

Baas boven baas. Dat ben je in deze lichtgewicht regenjas van Vollebak die je kunt opladen met zonne-energie. Overdag absorbeert de jas zonlicht, zodat je ’s nachts zichtbaar bent in het donker met een inventief glow-in-the-dark-systeem. Daarnaast is het Solar Charged Jacket ademend en wind- en waterdicht. Het jack is winnaar van TIME’s Best Inventions 2018 en kwam in 2019 op de markt. Je betaalt er 395 euro voor.

Check ook: ‘F*ck You’ pak Conor McGregor krijgt tweede leven op mondkapjes

Reageer op artikel:
5 stijlvolle regenjassen, van goedkoop tot topkwaliteit
Sluiten