Pim Jansen
Pim Jansen Life 17 aug 2018

Deze prachtige villa beschikt over de meest stijlvolle man cave ooit

Laten we eerlijk zijn, mannen zijn vreemde wezens. Neem nou de definitie van de ‘man cave’: grote neon reclameborden die een willekeurig biermerk aanprijzen, een televisie uit lang vervlogen tijden en een afgedankte tafeltennistafel. We zouden haast de oude relax fauteuil vergeten, het type wat je zelfs op marktplaats nog geeneens gratis weg kunt geven. Het kan echter ook anders.

Een goede man cave is het summum van geluk. Een oase van ontspanning in een jachtige wereld, de ideale locatie voor een lang gesprek op niveau. Hier kun je weer even helemaal man zijn, al dan niet in combinatie met de gewaardeerde aanwezigheid van goede vrienden en een verwennerij in de vorm van een zeldzame malt whisky.

De man cave met niveau

Deze accommodatie in Californië is dan ook exact wat we bedoelen met een man cave op niveau. Het geheel is ontworpen door de vaardige heren van KAA Design Group en het interieur is de verantwoordelijkheid van Douglas Durkin Design.

Man cave

Inclusief bar en patio

De luxueuze pooltafel is het centrale middelpunt van deze ruimte die niet zou misstaan als het decor van een exclusieve countryclub. De goed gesorteerde bar maakt de opstelling compleet. Natuurlijk is deze man cave niet af zonder een al even indrukwekkende patio. De ruime opzet biedt verschillende mogelijkheden voor live entertainment om zo de geluksfactor nogmaals te verhogen. Eigenlijk zou iedere man een dergelijke man cave moeten hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Airows

Reageer op artikel:
Deze prachtige villa beschikt over de meest stijlvolle man cave ooit
Sluiten