Sander van den Berg
Sander van den Berg Life 6 apr 2019

7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

DENHAM

Denham, wat doe je met ons? Of liever gezegd de Bijenkorf, want daar is deze bomber in de aanbieding. En wat bieden ze aan hè? Dit mannetje houdt nu net zijn tengels ervoor om het helemaal goed te kunnen zien, maar dit jack heeft hele toffe steekzakken waardoor de hele jas nog vetter wordt. Zo, die kan Denham in zijn zak steken.

kleding korting

AMERICA TODAY

Van America Today, maar Yours Tomorrow. We hebben het wel geprobeerd, maar meneer wilde zich maar niet omdraaien. Wij denken met de kennis van nu, omdat hij niet wilt dat straks iedereen in deze hoodie loopt. Snappen we dan ook weer, omdat dit voor 25 euro een koopje is.

kleding korting

REISS

Deze broeken zijn allang niet meer enkel en alleen bestemd voor de werkvloer en andere zakelijke aangelegenheden. Juist tof tijdens een avond stappen of cocktails lurken in een geinig barretje. Overal komt ‘ie uitstekend tot zijn gerecht. Wat? Wat denk je nu? In de sportschool… nee daar niet nee, dat klopt. Ga nu maar deze broek kopen, wijsneus.

kleding korting

TENUE DE NÎMES

Het Amsterdamse jeans walhalla Tenue de Nîmes heeft de afgelopen tien jaar zo veel mooie items in haar collectie gehad, dat ze genoeg inspiratie hebben gekregen voor een eigen collectie. Dit denim jack is daar onderdeel van. Met een kleur blauw die het best te omschrijven valt als ‘wauw, dat is mooi blauw’ een aanrader voor elke man met centen op zijn rekening.

kleding korting

ALLSAINTS

Ondanks dat onze vriend erbij staat als een oorwurm, kunnen wij ons toch niet aan de indruk onttrekken dat hij met veel plezier en trots dit shirt draagt. Stijl het met een wit T-shirt en een zwarte pantalon voor een onuitwisbare indruk. Wij denken dat dit leuk staat. Man, wat hebben wij toch veel verstand van herenkleding.

herenkleding korting

SAMSOE SAMSOE

Gewoon even een fijn shirtje voor erbij, dat is wat we hier zien. Want voor die 17 euro en een beetje hoef je het niet te laten.

kleding korting

AMERICAN VINTAGE

Als dit typisch Amerikaans is, dan roepen wij hierbij het land uit tot fijnste land van dit artikel. Je zit nu nog in spanning of het om de broek of om het shirt gaat, of niet? Wat hoop je? Het T-shirt? Ja hè?

Het gaat om de broek. Mooie broek, grijze broek, goedkope broek. Kortom: top broek.

kleding korting

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten