7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren

Probeer maar eens de juiste herenkleding tussen de berg aan online aanbiedingen te vinden. We helpen je door populaire webshops als Bijenkorf en Zalando uit te pluizen en stijlvolle merkkleding met korting op een rij te zetten. Smaken verschillen, maar grote kans dat er iets tussenzit waar je plezier van gaat beleven. Dit is onze top zeven van deze week.

Herenkleding met korting

Neem nou de Bijenkorf; deze heeft een outlet website waar dagelijks nieuwe merkkleding in de sale wordt geplaatst. Hier vind je zo veel koopjes, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We selecteren de items op stijl én beschikbaarheid. Als een jas bijvoorbeeld alleen nog in maatje XXS verkrijgbaar is, nemen we hem niet mee.

Jas van Stutterheim

Meestel zijn regenjassen het zichtveld niet waard. Functioneel, maar niet bepaald stijlvol. Hoe anders is dat bij dit jack. Je zou bijna gaan hopen dat de wolken wat vaker huilen om hem optimaal tot zijn recht te laten komen. Bijna. Gelukkig is dat niet nodig, want deze jas kan altijd. In de outlet bij de Bijenkorf, ook nog andere kleuren.

kleding korting

Hoodie van Reiss

Reiss staat erom bekend dat hun kwaliteit zo goed is. Kende je het merk nog niet? Dat kan, maar daarom staat Reiss bij jou nu bekend als dat merk waarvan de kwaliteit net zo goed. Omdat je dat net leest en dit het enige is wat je weet van het merk. Snap je? Verder moet je deze hoodie gewoon lekker op de kop tikken, want er is echt heel weinig mis mee.

kleding korting

Pyjamabroek van Hanro

Officieel is dit een pyjamabroek. Je weet wat dit betekent: deze broek zit absurd lekker. Eigenlijk is ‘ie veel te mooi om hem te beperken tot iets wat je alleen in bed draagt. Wij zien hier bijvoorbeeld ook een keurige sportbroek in. Is het vijf minuten voor sluitingstijd en moet je nog snel naar de supermarkt, ook dan loop je toch echt niet voor lul in zo’n broek.

kleding korting

Denimjack van Won Hundred

Toen Willy en Willeke Alberti zongen over een kind dat je toch niet alleen kan laten, moet dit haast wel over onderstaande snuiter zijn gegaan. Anders kunnen we dit hoofd niet verklaren. Des te knapper dat ‘ie in zijn totaliteit nog heel wat uit weet te stralen, maar dat komt dan ook grotendeels door dat kekke denimjackie. Wil jij ook uitstraling hebben? Kopen!

kleding korting

Denim overhemd van AllSaints

Voor iedereen die bang is dat je er ook té goed uit kan zien, raden we aan dit overhemd even over te slaan. Man, wat een shirt.

kleding korting

Jeans van Benetton

Als je naar de supermarkt gaat, wat kan je dan allemaal voor 23 euro? Niet zo heel veel. En, hoe lang heb je daar dan plezier van? Niet zo heel lang. Welnu, je kan er ook een keer voor kiezen om een dagje niet te eten en deze jeans aan te schaffen. Want voor 23 ekkies is dit een geweldige koop. De fit is goed, de washing is top en de kwaliteit is oké. Prima balans!

herenkleding korting

Sneakers van Filippa K

Jij sluit er je outfit mee af en wij sluiten er deze week van koopjes mee af: deze sportieve sneakers van Filippa K. Weet je waarom het merk zo heet? Omdat ze crimineel mooie dingen maken. Joe!

kleding korting
Reageer op artikel:
7x stijlvolle kleding-items die je nu met korting kunt scoren
Sluiten